Izvor:
27.05.2016 u 02:35
0

POKAZALA PREVIŠE: Rijani ispale bradavice (FOTO 18+)

Pevačica ume da privuče pažnju.

Rijana uživa da naglasi obline, ali sve češće viđamo njene bradavice u javnosti. Muzička zvezda definitivno ne voli da nosi grudnjak. Izašla je u Njujorku jedne večeri, u čipkanoj, providnoj haljini zelene boje, koja je otkrila bradavice i crni donji veš.

28-godišnja pop i rnb pevačica je već nekoliko puta pokazala previše. Prilikom slikanja za jedan magazin, na afterpartiju Met gale, čuvenog Bala, ali i kao Diorov model, noseći prozirnu haljinu. Rijana je vezana za svoj žestoki stil.

Ako nosim top, ne nosim grudnjak. Ako nosim grudnjak, nosim samo njega – izjavila je za časopis Vog.

Na pitanja medija o tome da li voli takav način oblačenja koji ostavlja malo za maštu i gde joj “sevaju bradavice“, Rijana je odgovorila da to nikada nije bilo iz razloga da privuče pažnju ili iz očaja.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Fashionista_com/RihannaData

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter