Izvor:
28.05.2016 u 19:38
0

NAJAVA ZA ALBUM: Nataša Bekvalac spremna za publiku

Lepa Nata uveliko se priprema za novi album.

Nataša Bekvalac je snimala spotove za nove pesme koje će se naći na novom albumu. Ona je neumorna i nikad joj ne pada teško druženje sa publikom. Nataša je prethodnih dana komunicirala sa najvernijim fanovima putem društvenih mreža, a sve u vezi sa albumom.

Ono što je vrlo interesantno jeste da je pevačica uspela da ostavi cigarete. Sada je možda malo nervoznija ali bitno je da je kriza prošla.

Spontana Nataša je neko na muzičkoj sceni od koga se očekuju emotivni tekstovi i hitovi. Verujemo da će publika biti oduševljena novim pesmama atraktivne Novosađanke.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter