Izvor:
29.05.2016 u 15:53
0

JOŠ JEDAN NASILNIK U HOLIVUDU: Nakon teških optužbi Džoniju Depu zabranjeno…!

Sud u Los Andjelesu zabranio je glumcu Džoniju Depu da prilazi supruzi Amber Herd, pošto ga je optužila da ju je više puta udario u toku nedavne svadje i napravio joj modrice.

Sudija Karl H. Mur je naveo da Dep ne sme da pokušava da stupi u kontakt sa Amber Herd dok ne bude završeno saslušanje, 17. juna.

Amber Herd je navela da ju je Dep gadjao telefonskim imenikom tokom svadje u subotu, pogodivši je u obraz i oko. Pokazala je fotografiju na kojoj su se videle modrice na licu kada je podnela zahtev za zabranu prilaska.

Ona je takodje izjavila da ju je Dep vukao za kosu, vikao na nju i u više navrata je udario. Amber je zatražila zabranu prilaska nakon što je prethodno podnela zahrev za razvod zbog "nepremostivih razlika". Podnela je zahtev za razvod sudu u Los Andjelesu, posle 15 meseci braka, kao i zahtev za alimentaciju.

Dvoje glumaca upoznalo se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine, dok je Dep (52) još bio u vezi s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi, s kojom ima dvoje dece. Dep i Herd su se venčali u februaru prošle godine i nemaju zajedničku decu.

Beta
Foto: Twitter/SindotrijayaFM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter