Izvor:
31.05.2016 u 18:15
0

NOVE OPTUŽBE: Nastavlja se polemika o razvodu poznatog glumačkog para

Posle višednevnih priča o nasilničkom ponašanju glumca Džonija Depa i optužbi da je zlostavljao svoju suprugu Amber Herd, takođe poznatu glumicu, došlo je do obrta u ovoj sagi o razvodu glumačkog para.

Naime, bliski prijatelji ovog para izašli su u medije sa tvrdnjama da je Amber sve ovo izmisila kako bi ucenjivala Depa a navodno joj je plan i da se dočepa njegovog bogatstva budući da nisu potpisali predbračni ugovor i da se bračna imovina deli u brakorazvodnoj parnici.

Komičar i Depov prijatelj, Doug Stanhop, napisao je u svojoj kolumni za magazin ,,Wrap'' (Vrap) da odavno znao da će Herd pokušati da ucenjuje Depa – preteći mu da će izneti laži o njemu javno i da će ga na sve moguće načine kompromitovati ukoliko sve ne bude po njenim uslovima –

Glimičin advokat negirao je ovakve navode rekavši da to nema nikakvog uporišta u stvarnost i zahtevao je povlačenje članka, za koji smatra da je nečuvena kleveta.

Amber Herd je prosle nedelje podnela zahtev za razvod braka od svog supruga Džonija Depa, nakon 15 meseci brak, navodeći kao razlog nepomirljive razlike i tražila je supružničko izdržavanje nakon razvoda. Nekoliko dana posle toga iznela je u javnost da je Dep bio nasilan prema njoj, da ju je zlostavljao i tukao i tražila je od suda zabranu prilaska.

HappyTv.tv
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter