Izvor:
03.06.2016 u 19:28
0

EKSKLUZIVNO ZA GLAMUR: Evo šta svetski poznati DJ voli u Srbiji

Iako rado dolazi u Srbiju, poznati svetski DJ i suprug naše pevačice Kaje, Junior Jack rekao je da ne bi živeo u Beogradu. Pred kamerama "Glamura" on je priznao i da mnogo voli naše ljude, koje smatra "ludim i zabavnim".

Ana Nikolić o svom novom albumu, na kojem se nalaze pesme inspirisane njenim životom, rekla je da joj je " često potrebno telo za telo". Ostatak njene ispovesti, obavezno pogledajte u emisiji "Glamur", tačno u 18 časova.

Kreatorka Melina Džinović je imala čast da upozna slavnu američku glumicu Šeron Stoun, a kako je protekao taj susret saznaćete u današnjem izdanju vaše omiljene emisije o poznatima.

Pratite televiziju Happy tačno u 18 časova i ne propustite "Glamur".

HappyTv.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter