Izvor:
06.06.2016 u 21:50
0

MLADOST LUDOST: Britni Spirs konačno priznala da je ovaj nastup bio ‘glupost’ (VIDEO)

Popularna pevačica Britni Spirs priznala je da je njen, sada već istorijski, nastup sa živim pitonom na sceni povodom dodele MTV muzičkih nagrada 2001. bio ‘čista glupost , kako je rekla ona.

Pop pevačica koja sada ima 34 godine, pre 15 godina je izvela uživo nastup sa ogromnom zmijom obmotanom oko njenog vrata pevajući pesmu ,,Rob sam za tebe’’ ( I’m a Slave 4 U). Na svu sreću, šou je završen bez ikakvih posledica, ali Britni je naglasila da nikada više ne bi uradila tako opasnu stvar.

To je van svake pameti! Pitam se zašto sam pristala na tako nešto? To je toliko glupo! – rekla je Spirs za E! Njuz (E! News), a na pitanje da li bi ponovo tako nešto uradila odgovorila je – Zaboga ne! –

Ukoliko ste zaboravili kako je izgledao taj nastup u videu ispod možete da se prisetite tog čuvenog nastupa popularne pevačice:

Britni Spirs je trenutno zauzeta oko promocije svoje nove pesme ‘’Make me’’ koja će se premijerno pojaviti u julu, otkrila je u razgovoru za ovaj američki magazin. Rekla je i da je dugo radila na ovom projektu, više od godinu i po, i da joj mnogo znači da sve dobro prođe.

Sudeći po ovoj fotografiji koju je postavila na društvenoj mreži Instagram posle završetka spota za novu pesmu, ne sumnjamo da će izazvati veliku pažnju javnosti.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ britneyspears, YouTube Printscreen/ missrandommonkey

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter