Izvor:
11.06.2016 u 03:17
0

ZDRAV ŽIVOT: Lepa Brena uvek vodi računa o liniji (FOTO)

Duge noge su zaštitni znak Lepe Brene.

Vitka linija je od presudnog značaja za ovu vrstu posla. Lepa Brena je decenijama na estradi i poznata je po svom odličnom izgledu.

Međutim, poznata pevačica nikada nije krila da su naporni treninzi i zdrava ishrana, odnosno način života, od presudnog značaja za njen mladalački stas. Lepa Brena neretko objavljuje fotografije na svom nalogu na Instagramu i na taj način komunicira sa najvernijim fanovima, obaveštavajući ih gde je i šta radi.

Tako i kada je na putu negde u inostranstvu, najveća zvezda bivše Jugoslavije, vodi računa o ishrani, isprobavajući različite specijalitete.

Happytv.tv
Foto: Instagram/lepabrenaa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter