Izvor:
11.06.2016 u 20:16
0

OTKRIJTE NJENU TAJNU: Latinoamerička zvezda blista i u petoj deceniji života (FOTO)

Mada je osmeh oduvek bio njen zaštitni znak, čini se da je on tek sad, na pragu 45. godine (puni 26. avgusta), odraz kompletno ostvarene žene.

Za Arijadnu Sodi Mirandu, celom svetu poznatiju po svom drugom imenu – Talija, može se reći da ju je život posle 37 godina blistave muzičke i glumačke karijere, upravo zahvaljujući nesebičnom širenju pozitivne energije, nagradio svim životnim blagodetima.

Nekadašnja kraljica telenovela ("Marimar" i "Rosalinda") raduje se, kako kaže, kao malo dete reakcijama obožavalaca na pesme sa novog albuma "Latina" (izašao 6. maja), ali i završetku radova na modnoj kolekciji. Ipak, latinoamerička Madona, kako je tamošnji mediji oslovljavaju, priznaje da joj osmeh danas prvenstveno "crtaju" njena deca – ćerka Sabrina (8) i sin Metju (4), te suprug i bivši predsednik "Soni mjuzika" Tomi Motola (61), sa kojim od udaje pre 16 godina živi u Njujorku.

Otkad znam za sebe ne skidam osmeh sa lica, jer volim da se smejem i ne doživljavam život previše ozbiljno. Danas, mogu da me kritikuju, da mi sude… nije me briga! Za mene je život velika šala. Treba se smejati i provesti vek u veselju – poručuje Talija, dodajući da se nikad nije sigurnije osećala kao u petoj deceniji života.

Sa skoro četiri decenije karijere, Talija priznaje da je najviše "da" na svoju štetu izgovorila u poslu. Zarad devojačkih snova, a zbog neiskustva, prihvatala je svaki projekat plašeći se da ukoliko odbije neki – ponude više neće stizati na njenu adresu. Kasnije je shvatila da je to bio neopravdan strah, te da svakog od nas čeka njegovih pet minuta.

Moja mama je znala da kaže: "U sveca koga niko nije video, niko i ne veruje", a ja sam joj odgovarala: "Svecu koji je obožavan, pale se sve sveće ovog sveta. Bila je to naša bitka između "možeš da biraš" i "moram da prihvatim". Danas radim isključivo ono u čemu vidim svrhu ulaganja svog vremena – ističe talentovana umetnica, koja i u zrelim godinama slovi za atraktivnu ženu. Ona o sebi, pak, ne razmišlja na taj način. Niti je ikada u svom odrazu u ogledalu videla seks-simbol.

Oduvek sam privatno bila devojka iz komšiluka. Tako su me doživljavali i ljudi iz mog okruženja. I danas se iznenadim svojim zavodljivim izdanjima na fotografijama, jer to nisam ja. Kad se našminkam, doteram i stanem pred kamere, iz mene izađe moj alter ego. Famozna Talija čije čari nikad nisam koristila u privatnom životu – priznaje ova uspešna poslovna dama, koja se, za razliku od mnogih vršnjakinja, ne stidi godina.

Latinoamerička zvezda nedavno je tvrdila da je za njen dobar izgled zaslužan dobar seksualni život.

Moram da se zahvalim seksologu Nensi Alvarez koja mi je dala nekoliko sjajnih saveta zbog kojih danas izgledam mladoliko i prelepo –

Moj hobi je seks i na sreću, moj muž ima isti hobi – rekla je Talija.

Izvor: B92
Foto: Twitter/ Thalia, Instagram/Thalia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter