Izvor:
14.06.2016 u 17:42
0

“MLADENCI“ REKLI NE: Vlado Georgijev i dalje ostaje najpoželjniji neženja! (FOTO, VIDEO)

Poznati kantautor Vlado Georgiev i njegova devojka Milica Samardžija, napravili su pravu pometnju na proslavi pevačevog rođendana, kada su organizovali "lažnu" svadbu.

Naime, Vlado je pozvao prijatelji i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku, a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vlada i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli "ne". I samo nastavila zabavu organizovanu u čast Vladinog rođendana.

Milica, koja je u sedmom mesecu trudnoće blistala je u elegantnoj beloj haljini, dok se 'mladoženja' odlučio za jednostavno odelo.

Inače, Milica i Vlada su se upoznali na snimanju spota ,,Iskreno", pre tri godine, i njihova veza, uz male prekide, traje od tada.

Mnoge devojke su posle sinoćne objave da je Vlado Georgijev konačno stao na ludi kamen verovatno jedva ,,iz noći izašle'', ali jutro donosi nove nade jer Vlado ipak ostaje i dalje najpoželjniji neženja, makar zvanično.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/ vgfanovi, sinisa_kralj,cafemontenegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter