Izvor:
17.06.2016 u 00:35
0

HEROJ: Čuveni roker spasao život BEBI!

Dok je snimao smešni skeč sa voditeljem Džejmsom Kordenom, Entoni Kidis nije ni sanjao da će nekoliko minuta kasnije postati pravi heroj. Naime, frontmen benda Red Hot Čili Pepers ispričao je da je ekipa nakon snimanja odlučila da sedne u neki restoran kako bi predahnula, ali da se odjednom čula vriska žene sa ulice.

U jednom trenutku čuli smo kako preko puta ulice neka žena viče 'moja beba, moja beba'. Svi smo otrčali do nje, a ona mi je dala bebu u ruke i uplašeno vikala 'beba ne diše' – rekao je on.

Kidis je odmah pokušao da joj da veštačko disanje, ali joj je bila vilica mnogo stegnuta. Zatim je krenuo da joj masira stomak nakon čega su balončići izašli iz usta. Tada ga je beba pogledala i prodisala.

Kad pomislim kako smo napravili pauzu u snimanju i spasili život. Beba me je sve vreme gledala dok nije došla Hitna pomoć. Mala Nina… uzbuđeno je završio priču.

Happytv.tv
Foto: Twitter/NME

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter