Izvor:
14.09.2017 u 15:03
0

ACA LUKAS U ULOZI VODITELJA NA HEPI TELEVIZIJI: Poznati pevač rame uz rame sa Milomirom Marićem! (video)

Popularni pevač Aca Lukas oprobao se ovog jutra kao kovoditelj uz Milomira Marića i Irinu Vukotić u jutarnjem programu Hepi televizije – "Dobro jutro Srbijo".

Sudeći po brojnim novinskim natpisima, poljuljani bračni odnosi i skandali koji su propratili isti, stavili su Lukasa na 1. mesto aktuelnih tema u državi

Aca se odlično snašao u ulozi koja mu je ovog jutra dodeljena, uhvativši se u koštac sa brojnim ekonomskim, političkim i temama iz sfere umetnosti.

Popularni pevač prokomentarisao je i gostovanje u jutarnjem programu Hepi televizije pre tri dana i osvrnuo se na komentare:

– Kao prvo, moram da vam kažem da vam je emisija veoma gledana, s obzirom na broj pozivao koji sam nakon primio, a to mi je uvek najbolji pokazatelj. Komentari su odlični. Naravno, prvo su me pohvatili da sam naspavan, svež i lep, pa onda sve ostalo. Žao mi je što sam uopšte primoran da gostujem povodom trenutnih događaja koji se dešavaju u mojoj porodici, ali šta je tu je. Priprisuju mi se i nove afere, ali stojički se držim. Prija mi podrška publike, koju mi svakodnevno pružaju u ogromnim količinama – rekao je kovoditelj ovojutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo".

Gostovanje Ace Lukasa u emisiji "Dobro jutro Srbijo" ovog ponedeljka pogledajte u videu ispod:

Ostanite uz televiziju Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter