Izvor:
20.09.2017 u 14:06
0

BILA JE NAJVEĆA LJUBAV ARKANOVOG SINA: Popularna pevačica se udaje u subotu!

Pevačica Karolina Gočeva bila je u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi sa Mihajlom Ražnatovićem, a ubrzo nakon raskida sa njim nestala je iz javnosti

Makedonska pevačica, koja je zabeležila veliki uspeh i u Srbiji, Karolina Gočeva, udaće se u subotu za dugogodišnjeg partnera.

Karolina je malo duže od godinu dana u vezi sa slikarom Mihailom Korubinim iz Skoplja. Oni će u subotu, u Makedoniji, na velikoj proslavi, ozvaničiti svoju vezu.

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana širom sveta.

Zanimljivo je da je Karolina donedavno želela dete, ali ne i brak.

– Ne postoji idealno vreme za brak. Još ne razmišljam na tu temu kao o nečemu što bi trebalo da planiram. Ako se desi – desiće se, a ako se ne desi – ništa strašno. A pošto su sada moderna vremena, htela bih da imam dete, a muž nije obavezan. Za mene je majčinstvo najvažnije, a brak kao brak nije obavezan – rekla je ona prošle godine.

Ona je imala buran ljubavni život, bila je dovođena u vezu sa mnogim muškarcima iz javnog sveta, a Mihajlo Ražnatović bio je njena najveća ljubav. Ipak, na kraju je u Mihailu našla čoveka svog života.

Izvor: blic/espreso.rs
Foto: Instagram/karolinagocheva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter