Izvor:
24.09.2017 u 13:36
0

ISMEJALA SRBIJU: Naomi Kembel pokazala koliko je razmažena, nekulturna i bahata zvezda!

Slavna manekenka zaradila je 250.000 dolara pojavivši se na zabavi koju je organizovala jedna kompanija za japansko iscrtavanje obrva, te uručila nagradu i vrlo brzo napustila mesto dešavanja.

Naomi Kembel se, po svemu sudeći, nije dolazilo u Beograd, te je svoj let pomerala više puta u toku jučerašnjeg dana, iako je prvobitno trebalo da stigne u jutarnjim časovima.

Kada se, nakon nekoliko propuštenih letova, konačno odlučila da krene za srpsku prestonicu, rešila je da sa svojim pratiocima podeli da ide "negde".

– Žurim negde, vraćam se brzo – napisala je ona ispod fotke, a čini se da joj put i velika zarada nisu bili toliko važni.

Podsetimo, Naomi je trebalo da odradi i fotografisanje za jedan američki brend, a da li je do toga došlo nije poznato. Nakon svega nekoliko sati u Beogradu, fanove je obavestila da odlazi iz Srbije, te nije prenoćila u našoj zemlji, iako je to bilo najavljeno.

Blic.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter