Izvor:
25.09.2017 u 17:57
0

NIKAD SE NE PREDAJE: Merima Njegomir se godinama bori sa ovom bolešću!

Pevačica i muzički urednik jedne televizije Merima Njegomir otkrila je kako se već godinama bori sa bolešću koju lekari nazivaju "tihim ubicom", a od koje boluje veliki broj stanovništva.

Merima boluje od hipertenzije, a disciplinom svoje zdravlje održava na zadovoljavajućem nivou.

"Mnogi žive sa daleko komplikovanijim dijagnozama, a moja je, hvala bogu, uobičajena. Ljudi jednostavno mogu da žive sa bolešću, da je kontrolišu, ali i da prepoznaju simptome. Nekoliko puta su se desile krize, pritisak mi je bio viši od 200, pa sam ga spuštala uz pomoć tableta i nastavljala dalje", ispričala je muzička umetnica.

Merima je prve simptome osetila u poslednjoj trudnoći, dok je čekala sina Marka.

"Otišla sam u bolnicu dve-tri nedelje pre predviđenog termina, a pošto mi je pritisak bio 185 sa 100, odlučili su da me pod hitno porode. Lekari su kasnije otkrili da je u pitanju esecijalni pritisak, koji nastaje zbog genskih predispozicija", otkrila je Merima.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter