Izvor:
28.06.2016 u 17:12
0

DIJANA JANKOVIĆ BEZ SRAMA: U srpsku svetinju ušla POLUGOLA! (FOTO)

Pevačica Dijana Janković nedavno je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram koja je izazvala lavinu negativnih komentara.

Poznata po tome što ima lift u kući jer je mrzi da se penje stepenicama, Dijana je ovih dana posetila Njujork i srpsku crkvu koja je izgorela pre dva meseca, ispred koje je ponosno pozirala. U kratkom šortsu koji pre podseća na gaće nego na odevni komad, sa kačketom na glavi i visokim štiklama, Dijana je stajala iza izgorele svetinje.

Slika je osvanula na Tviteru naše poznate šminkerke Jelene Maćić, a sama Dijana ju je sklonila sa svojih društvenih mreža. Valjda joj je neko skrenuo pažnju da je u pitanju jako neprimerena slika – ili joj se jednostavno nije svidelo kako je ispala na slici.

Razmaženoj bogatašici mnogi savetuju da umesto da se bahati liftom, skupom garderobom i putovanjima, donira novac srpskim svetinjama koje su izgorele na Uskrs ove godine.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/Dijana Janković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter