Izvor:
01.07.2016 u 17:23
0

KAMERE NIKAD NE SPAVAJU: Evo koga je ekipa „Pazi paparazzo“ pratila u ludoj vožnji!

Zvezde više ne spavaju mirno zato što ih kamera emisije "Pazi paparazzo" prati u stopu. Tako je i u novom izdanju ušla u trag Sandri Afriki, koja je kupila novi auto. Pogledajte kako ona vozi svoju novu mašinu.

Rijaliti zvezda i voditeljka Happy televizije Ava Karabatić, uhvaćena je u bazenu sa misterioznim muškarcem, a Maca Diskrecija je opet pokazala svoje bujno poprsje.

Šta je Ivica Dačić radio na modnoj reviji ne znamo, ali je naša kamera zabeležila da se dosađuje. Kako je to izgledalo pogledajte u najnovijem izdanju emisije "Pazi paparazzo" u subotu u 20 časova.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter