Izvor:
21.11.2017 u 21:35
0

DARA BUBAMARA OTKRILA SVOJU „BIOGRAFIJU“! (VIDEO)

U sklopu promocije albuma i koncerta koji je zakazan u Beogradskoj areni za 21. aprila iduće godine, Dara Bubamara je odlučila i da obraduje svoje fanove uoči Nove Godine.

Prepoznatljiv stil Dejana Milićevića obeležio je i ovaj spot a Dara o svemu ovome kaže:

– Tim koji dobija ne treba menjati. Uz novi spot, Dejan Milićević mi priprema i video vizuale za LED ekrane na koncertu, koji će biti fascinantni. Trenutno mi je sva snaga usmerena ka aprilu. Radimo na izboru numera i pripremi aranžmana pesama koje ću izvoditi , izboru plesača i kostima a već u četvrtak je sledeći tehnički sastanak u Areni oko odredjivanja pozicija bine i prostornog planiranja koncertnig prostora. Zovu me sa svih strana za karte…rezerviši, stižemo,gde da kupimo…slatke muke.Fanovi mi već šalju slike kupljenih karata.Sve u svemu stvara se atmosfera koja mi prija i daje mi puni pozitivneenergije.

Dara se pre par dana vratila iz Dubaia gde je odmora sa svojim sinom Kostom…

– Bilo mi je fenomenalno. Bio je to kratak ali sladak odmor. Kosta i ja smo uživali za sve pare. Potrošila sam sve na šoping i poklone i sad sam švorc – našalila se Dara.

Podsetimo koncert je 21 aprila a ulaznice su već sada dostupne na svim prodajnim mestima Eventima,Gigstixa i DD tiketsa.

happztv.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter