Izvor:
21.11.2017 u 23:03
0

TANJA SAVIĆ PRIŽELJKUJE: Veliki solistički koncert u Beogradu mi je san!

Mnogo žena ima dosta predrasuda o svom izgledu, pa tako i ja – bila je iskrena pevačica.

Kada se pojavila na domaćoj estradnoj sceni Tanji Savić mnogi su prognozirali ozbiljnu karijeru, a ona je pesmama koje je snimila već u samom početku išla baš ka tome.

Međutim, njen život je nakon nekoliko godina otišao u potpuno drugom pravcu, kao i njena karijera. Nakon udaje za Dušana Jovančevića Tanja se prilično povukla, rodila dva sina, a iako je i tada svaka pesma koju je snimila postala ogroman hit – to nije bilo to.

U godinama iza nje Tanja je imala ispade i prema Grand produkciji, u kojoj se nije pojavila pune dve godine. Sve do sinoć.

S tim u vezi, logično je bilo da prvo pitanje bude upravo to – kako se oseća na sceni svoje matične kuće, nakon 2 godine?

Posle koliko godina si na ovoj sceni?

– Pa može se reći sigurno dve. Možda ima i više, ali ajde da kažemo dve.

Hajde da otkrijemo svima. Da li si ti u sukobu sa čelnicima "Grand" produkcije?

– Pa otkrivam sad, nisam u sukobima sa "Grandom", nikad bila.

Nova pesma se odlično zavrtela, za samo 3 dana je imala oko 2 miliona pregleda, a nisi platila iste?

– Ništa. Nema to kod nas. Prosto, mi pustimo u etar, pa kako se se pesma zavrti. Pokazalo se da je stvarno dobra kombinacija, Rimski, Korona i ja, tako da smo stvarno ovaj put razvalili.

Napravila si nešto skroz drugačije od onog što si do sada radila?

– Pa da… Publika me zna kao pevačicu koja peva više narodnu vrstu muzike, a sada sam prešla u jedan drugi žanr. Ali dobro, treba malo manipulisati time.

Ne odustaješ od pravih narodnjaka?

– Ne odustajem naravno, ukoliko se pojavi dobra pesma, ako je narodnjak, meni uopšte nije problem da je snimim. Ali nije se pojavila, tako da ja eto moram da snimam, ali opet ne snimam svašta. Stigne mi na mejl mnogo pesama, ali ja mnogo toga odbijem, tako da samo odabrane pesme dolaze u obzir kod mene.

Pesma se zove "Oči boje viskija". Da li je tebi neko rekao da imaš oči boje viskija? (smeh)

– Jeste. Jesu moje oči boje viskija, onako šućmuraste, neke smeđe oči. Možda i najčešća boja očiju, braon, ali prosto takav je naziv pesme da upada u uši i svima se dopada.

Šta kaže Dušan? Da li u njega imaš najviše poverenja kada je posao u pitanju?

– On je uvek tu za mene i ja za njega i uvek je tako i bilo, ipak smo bračni par, moramo da se držimo zajedno.

Jedna tvoja izjava da Dušan nosi tvoj šorc je izazvala pometnju. Da li se on nekad naljuti na tebe kad stoji pored tebe i čuje šta pričaš?

– Ne… On je meni samo rekao:"Ti si to rekla? Ok." Bila je takva reakcija. Ali ne ljuti se.

Hoće li konačno publika u Beogradu moći da te vidi? Pevačice mlađe generacije ne želite da pravite te velike, grandiozne koncerte kako su se nekad pravili, jednostavno se zadovoljavate klubovima i klubskom svirkom. Da li je to istina? Da li imaš san da to napraviš?

– Imam san. To negde stoji u mojim snovima da želim jedan veliki koncert, ali videćemo. Vreme će pokazati, kad je pravo vreme. Što se tiče klupskih nastupa, bićete obavešteni sigurno, za Beograd. Stvarno volim beogradsku publiku. Vrlo rado pevam u Beogradu.

Ohrabrila si se da pokažeš noge koje si godinama skrivala?

– To jeste. Nekako te svoje noge nisam stavljala u prvi plan. Znate kako, mnogo žena ima dosta predrasuda o svom izgledu, pa tako i ja. Pa onda iz nekog razloga kriju neke delove tela, ali ispostavi se da je to samo neka naša umišljena mana. (smeh)

Izvor: Telegraf
Foto: instagram/tanja_savic_private

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter