Izvor:
24.11.2017 u 09:24
0

NE CVETAJU IM RUŽE: Rada Manojlović izbacila Harisa iz stana!

Pevačica je dečka izbacila iz svog stana na Zvezdari jer nije mogla da trpi njegove ljubomorne scene
Rada Manojlović na ivici je da definitivno raskine s Harisom Berkovićem, i to zbog Slobe Radanovića.

Kako saznajemo, pevačica je dečka izbacila iz svog stana na Zvezdari jer nije mogla da trpi njegove ljubomorne scene. Pobednik „Zvezda Granda“ poludeo je kad je pročitao da je Sloba odlepio za njegovom devojkom. A još više ga je iznervirala njihova zajednička fotografija. Rada to nije htela da toleriše, pa mu je rekla da se seli.

– Posvađali su se na krv i nož zbog Slobe! Pevačica nikako nije mogla da mu dokaže da s Radanovićem nije imala ništa, već da se s njim samo fotografisala. Svađali su se nekoliko sati, letelo je perje, a kad je shvatila da ne može da mu dokaže, pevačica je Harisu rekla da pokupi svoje stvari i da se seli. Tako besan dohvatio je šta mu je bilo pri ruci i izašao napolje – priča naš izvor.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter