Izvor:
25.11.2017 u 04:41
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD MARINE TADIĆ: Toliko sam se napila da sutradan nisam znala gde sam!

Iako vodi zdrav način života, Marina Tadić priznaje da postoje trenuci kada se i ona opusti pa popije koju čašicu više. Najgore pijanstvo pamti ono od pre pet godina kada je za rođendan nazdravljala sa gostima.

– Ne sećam se tog rođendana, ali do tog trenutka dok nisam doživela prekid filma bilo je sjajno. Toliko sam popila da nisam znala ni za tortu, baš je bilo grozno. Sutradan, naravno. Jedna moja drugarica je zakasnila pa je krenula da pije kako bi stigla nas i to je dovelo do pakla sve nas. Naravno da ću za rođendan da se veselim i popijem koju čašicu više, ali taj put sam preterala – kaže Marina koju smo pitali da li je zaljubljena.

– Uvek sam zaljubljena. Međutim, to stanje nije dobro po Marinu, a za sve ostale jeste. Volim da usrećujem ljude, automatski i ja budem srećna zbog toga. Ne bude dobro po mene iz tog razloga što previše dam sebe ne samo u ljubavi nego i u prijateljstvu. Želim da svi uživaju oko mene – priznaje pevačica.

Na pitanje da li se oseća spremnom da postane majka, kaže:

– Naravno da to želim i da sam spremna, ali to sve ide sa vremenom. Kada za to dođe vreme, biću jako srećna zbog toga – kazala je Marina

Izvor: Blic Puls
Foto: Instagram/marinatadic1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter