Izvor:
17.02.2018 u 18:55
0

POSLE DESET GODINA STAVILI TAČKU NA LJUBAV: Evo gde će živeti Emina nakon razvoda i šta se sve menja!

Nakon nekoliko meseci spekulacija, Emina Jahović je izdala zvanično saopštenje i potvrdila da se razvodi od supruga Mustafe Sandal posle 10 godina braka. Ono što mnoge zanima jeste gde će ona nastaviti da živi i šta će se dalje dešavati sa njihovom porodicom.

Naime, odluka popularnog para neće uticati na Eminin odlazak iz Turske, budući da će pevačica ostati da živi u Istanbulu, i to u novoj kući. Osim toga, Emina i Mustafa će udružiti snage kada je reč o njegovom novom albumu.

"Njih dvoje su odlučili da se sporazumno razvedu i samim tim su ostali u dobrim odnosima. Oni su živeli skoro 15 godina zajedno, a normalna komunikacija između njih se neće izgubiti zbog sinova Javuza i Jamana. Emina i Mustafa su gradili vilu, u koju su planirali da se usele nakon završnih radova, ali sada su postigli dogovor da Mustafa ostane u zajedničkom stanu, dok će Emina preći u novu kuću. Ona svakako provodi dosta vremena u srpskoj prestonici zbog velikog broja nastupa, ali ne želi da remeti Javuza i Jamana, koji se školuju u Istanbulu", kaže izvor upućen u čitavu priču i dodaje da će pevačica nastaviti poslovnu saradnju sa Mustafom.

"Emina je tokom 2015. godine naporno radila na svojoj kozmetičkoj liniji, koja se pokazala odličnom, tako da će nastaviti da vodi svoju kompaniju u Istanbulu. Takođe, ona dosta pomaže Mustafi kada je o izboru pesama reč, a budući da je poznata i kao autor svojih pesama, ona će i na njegovom albumu dati svoj pečat", objašnjava izvor.

Emina Jahović je nekoliko puta isticala da je njen brak u najboljem redu, kao i da su mediji iznosili lažne informacije, ali je putem Instagrama odlučila da se obrati javnosti i ipak potvrdi naša saznanja.

"Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena, i kada delim lepe stvari, ali i kada se radi o onim manje lepim delovima života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo. Zato želim da od mene saznate i ovo. Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila", napisala je Emina i dodala da ta odluka neće poremetiti njihov odnos.

"Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene", objasnila je Emina, koja je pre tri dana nastupala u poznatom beogradskom klubu.

Tom prilikom pevačica je priznala da je Dan zaljubljenih provela u društvu prijatelja, a potom otkrila da je pesma "Dva aviona", koju je snimila u duetu sa Željkom Joksimovićem, nastala iz tuge.

"Nažalost, koristimo naše emocije u svrhu našeg posla", poručila je Emina.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter