Izvor:
20.03.2018 u 16:34
0

Premijera nove pesme: SAŠA KOVAČEVIĆ SPREMA SPEKTAKL U „KASINI“! (VIDEO)

Pop zvezda Saša Kovačević je oduševio javnost novim visokobudžetnim spotom za pesmu "Bez tebe me nema", za koju je dobio silne pohvale.

Spot je sniman u Sofiji u filmskom gradu koja se bukvalno koristi za snimanje holivudskih filmova i već ima preko milion pregleda za 48 sati.

Za ovaj video, angažovana je i popularna glumica Dilyana Popova iz Bugarske. Za 15 dana publiku očekuje još jedna balada "Jedra".

U sredu uveče najveća pop zvezda na Balkanu premijerno će otpevati uživo novu hit baladu "Bez tebe me nema" u klubu Kasina.

Saša je omiljen među beogradskom publikom, a njegov nastup u klubu "Kasina" mnogi sa nestrpljenjem očekuju.

Poznato je da ovaj prvač retko nastupa u Beogradu tako da je ovo jedinstvena prilika da se družite sa Sašom samo u Kasini….

Pogledajte spot za pesmu "Bez tebe me nema":

happytv.rs
Foto: Kasina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter