Izvor:
21.03.2018 u 00:20
0

ČEGA SE PLAŠI? Kim Kardašijan napisala testament, a evo šta u njemu piše!

U nedavnom intervjuu koji je dala za magazin Elle, rijaliti zvezda Kim Kardašijanispričala je nešto što je šokiralo sve, čak imajući i u vidu da dolazi od osobe koja je više nego opterećena svojim fizičkim izgledom.

Naime, Kim je ispričala da u njenom testamentu ima specijalan zahtev za svoju decu – ona želi da bude lepa bez obzira na stanje u kome se nalazi i to do samog kraja.

– U jednom delu testamenta piše da, ukoliko budem bila smrtno bolesna ili nepokretna, moram da izgledam doterano. Čak i ako ne budem mogla da govorim ili vršim nuždu u pelene… kosa, nokti i šminka moraju uvek da budu besprekorni. Želim da izgledam najbolje što mogu do samog kraja – objasnila je Kim, prenosi tracara.com.

Supruga Kanje Vesta nije imala problem ni da otkrije kako na njen izgled često utiču i interesovanja njenog supruga, koji je, kako kaže, u ovom trenutku opsednut anime likovima.

– Zbog toga sam dugo nosila ružičastu boju kose. Stalno sam viđala likove sa tom bojom, a mislim da ona ide i uz moju boju kože – istakla je ona.

Izvor: Story.rs
Foto: Instagram/kimkardashian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter