Izvor:
23.03.2018 u 23:16
0

JELENA KARLEUŠA EMOTIVNIJA NEGO IKADA: Ponekad upadnem u depresiju i mislim da nema dalje!

Jelena Karleuša u braku je sa fudbalerom Duškom Tošićem više od 10 godina.

Kako je i on pored nje uspešan u svom poslu, pa već godinama igra za turski fudbalski klub "Bešiktaš", nije često sa njom i njihovim ćerkicama Atinom i Nikom.

Pevačica prvi put u javnosti govori koliko je boli udaljenost od supruga dok igra u Turskoj.

– Živ sam čovek i imam osećanja. Naravno da mi je često teško, imam potrebu da ga zagrlim, dođe mi da istog momenta odletim u Tursku. Ponekad padnem u depresiju, pomislim kako ne mogu više, ali kad postoji ljubav, sve se prevaziđe. S druge strane, trudim se da, kad god mogu, otputujem u Istanbul kako bih bila sa suprugom. I Duško se svojski trudi da naš odnos osvežava. Osim što često putujemo zajedno, mi imamo i zajedničke aktivnosti, trudimo se da vreme kada smo zajedno provedemo kvalitetno i da ne postoji kolotečina – rekla je otvoreno pop diva.

Izvor: Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter