Izvor:
24.03.2018 u 00:08
0

SPREMAN DA SE SKRASI: Saša Kovačević progovorio o vezi sa misicom i o detetu!

Pevač je sa misicom Zoranom Tasovac u vezi godinu dana, a kaže da njenu ćerku Iskru voli kao da je njegovo dete i da se nada da će se uskoro ostvariti kao otac.

– Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće Bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vreme ostvariti u ulozi oca – kaže na početku razgovora Saša Kovačević.

On sa ćerkom svoje devojke ima fenomenalan odnos i ističe da Iskra na njega ne gleda kao na zvezdu.

– Njoj su zvezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput "ja sam zvezda", na šta smo se mi svi smejali. Ekstremno je zabavna i prija mi – kaže Saša Kovačević.

A kako Iskra, izgleda, pokazuje tendencije da postane zvezda, Saša kaže da ona nema problem sa tim da jednoga dana Zoranina ćerka ili njegovo dete izaberu poziv kojim se on bavi.

– Prepustio bih detetu da samo izabere čime će se baviti. Ako išta pokupi od mene, neću je usporavati ni kočiti. Ni nju, ni sutradan svoje dete – izjavio je on.

Inače, mala Iskra pojavila u novom spotu našeg popularnog pevača za pesmu "Bez tebe me nema". Saša u spotu glumi Iskrinog oca.

– Najteže je sarađivati sa decom i životinjama, to su najteže scene. Bio je problem u par navrata, ali je sve u spotu ispalo kako treba. Dete ko dete, sjajno je bilo na snimanju. Mi smo njoj rekli da idemo u Diznilend, tako da je to njoj bio Diznilend – dodao je Saša.

Izvor: Blic
Foto: Foto: Instagram/sashakovacevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter