Izvor:
20.04.2018 u 23:30
0

LUDILO SAMO JEDAN DAN PRED KONCERT U ARENI: Dara Bubamara ima OGROMAN RAZLOG DA SLAVI!

Popularna folk pevačica Dara Bubamara je u jeku poslednjih priprema za veliki spektakularni koncert koji je zakazan za subotu 21. april u "Štark" areni i već nekoliko dana je jasno da nema sumnje da će arena biti puna do kraja.

Naime, iako je pre samo dva dana pustila karte za sektor 400 u prodaju gotovo sve su prodate i ostao je još samo mali broj karata kako bi kompletna Arena bila rasprodata, što potvrđuje i to da se Bubamara po prodaji karata nalazi na prvom mestu "Eventima".

Dara je skromna, ne želi da priča o tome koliko se karte dobro prodaju, ali svako ko koristi internet može da poseti pomenuti sajt i da prebroji još koliki broj karata je ostao. Nema sumnje da će u subotu biti prava ludnica, a ona ne može da dočeka da publika vidi šta je sve spremila i kako će sve izgledati. Obećala je spektakl i sigurna je da će tako biti – otkriva izvor blizak atraktivnoj plavuši.

Kaka saznajemo za magiju na sceni biće zaduženo oko 300 rasvetnih tela, dok će celu Arenu obasjati 200 kvadrata led ekrana visoke rezolucije.

A kao najpikantniji detalj je da Dara koncert otvara na način koji će sve ostaviti bez daha,deo scenografije je dovoljno veliki da je moralo da se rasklopi i unese u delovima u Arenu jer ne može u celosti da se unese veće se par dana sklapa.

Preko 100 igrača će prodefilovati scenom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter