TIGAR KAO SELFI REKVIZIT: Džastin Biber oštro kritikovan zbog OVOGA (FOTO)

 

Udruženje za zaštitu životinja PETA žestoko je kritikovalo pop pevača Džastina Bibera zbog fotografije na kojoj se vidi kako pozira pored vezanog tigra. Iz udruženja su saopštili da osuđuju ovakav odnos prema životinjama i poručili mladom pevaču da je imao sreće što ga velika mačka nije napala.

Džastin Biber je na svom Instagram profilu u nedelju postavio fotografiju na kojoj mazi tigra koji ima ogrlicu i veliki lanac oko vrata. Fotografija, koju je pogledalo dva miliona ljuda, najverovatnije je nastala na rođendanskoj proslavi priređenoj u čast njegovog oca Džeremija koji živi u Torontu.

 

 

Posle objave fotografije odmah se oglasilo Udruženje za zaštitu životinja i u otvorenom pismu prevaču izneli tvrdnju da tigar pripada Zoološkom vrtu "Bovmanvil", čiji je vlasnik nedavno optužen za okrutan odnos prema životinjama.

U svojoj objavi PETA  je kritikovala takvu vrstu proslava gde se životinje koriste za zabavljanje.

- Egzotične životinje koje se koriste za zabavu obično su odvojene od svojih majki u ranom uzrastu, tučene su od strane trenera za obuku i primorane da žive u skučenim prostorima. Često im se daju sedativi da bi bile mirne i poslušne tokom događaja poput onih na kojima je prisustvovao i pevač Džastin. Pozivamo Džastina i njegovu porodicu da više nikada ne koriste životinje kao selfi rekvizite na zabavama - napisali su iz udruženja PETA.

Fotografija je na Instagramu i pored dva miliona "sviđanja" privukla i brojne negativne komentare pevačevih fanova koji su izrazili neslaganje sa takvim odnosom prema životinjama.

 

HappyTv.rs
Foto: Instagram/Justin Biber
 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro