Izvor:
15.06.2018 u 19:32
0

IVANA SELAKOV OTKRILA SVE DETALJE TRUDNOĆE: Proces vantelesne oplodnje je trajao dugo, a ovo je razlog!

Poznata pevačica i njen dugogodišnji izabranik Predrag Mirković očekuju dete, a Ivana Selakov je otvorila dušu i rekla kroz šta je sve prošla u prethodnih šest meseci i zbog čega je krila da je u drugom stanju.

Ona je želela da prođe makar nekoliko meseci, pa da javnosti otkrije da je trudna, kada se adaptira na drugo stanje i bude sigurna da je sa bebom sve u redu.

– Termin je u novembru i iskreno se nadam da će beba biti Škorpija, kao ja. Pregurali smo kritično prvo tromesečje, a nemam uobičajene trudničke mučnine – rekla je Ivana, pa otkrila više detalja.

– U mom slučaju proces vantelesne oplodnje trajao je nešto duže nego uobičajeno, od novembra do februara, iz dva razloga. Prvi je što smo počeli uoči praznika, kada mi, pevači, imamo najviše posla, a drugi je hirurška intervencija na materici, koju sam morala da izvršim. U skladu sa okolnostima, dobila sam adekvatnu terapiju i bila krajnje disciplinovana – rekla je pevačica.

– Kada se upustite u ovakvu avanturu, od vas se očekuje da budete maksimalno odgovorni, da svakodnevno u predviđeno vreme uzimate terapiju, koja podrazumeva hormonske injekcije. Nisam se plašila, ali nisam mogla ni sama da ih dajem, tako da je Peđa to preuzeo na sebe – dodala je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva, Instagram/selakov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter