Izvor:
14.07.2018 u 15:40
0

GLEDALE MEČ NOLETA I RAFE: Megan i Kejt prvi put u javnosti same na Vimbldonu!

Supruge britanskih prinčeva Kejt Midlton i Megan Markl prvi put su se pojavile same u javnosti na Vimbldonu, bez svojih supruga i to na teniskom meču između Novaka Ðokovića i Rafaela Nadala.

Kako se navodi, one su uskladile garderobu koju nose, pa se tako vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pojavila u belim pantalonama i plavo beloj košulji na pruge kreatora Ralfa Lorena, dok je princeza Kejt Midlton obukla belu haljinu sa crnim tufnama.

Pre polufinalnog meča Kejt i Megan su se susrele sa bivšim teniserkama, i razgovarale su sa decom koja na mečevima na Vimbldonu sakupljaju loptice. Nakon toga smestile su se u kraljevsku ložu na tribinama gde su najpre posmatrale meč između Anđelike Kerber i Serene Vilijams koja je inače bliska Meganina prijateljica.

Kako se navodi Kejt i Megan su ćaskale, smejale se i veselo posmatrale meč.

Britanski Ekspres uporedio je njihov odnos sa odnosom pokojne princeze Dajane i vojvotkinje od Jorka Sare Ferguson, koja je bila udata za brata princa Čarlsa Endrua. Dajana i Sara su važile za bliske prijateljice, dok se Sara nije razvela od princa Endrua 1996. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Wimbledon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter