22°C

Beograd

Metoda ultra brzog mršavljenja i zatezanja: Par minuta na dan, 600 kalorija manje!

Popularni američki trener Džim Sejret razradio je sopstvenu tehniku za ultra brzo mrašvljenje i zatezanje, te izgovor “nemam vremena” više svakako ne može da pije vodu. Ovaj trener tradicionalne vežbe smatra nedovoljno efikasnim i smatra da ne donose dovoljno brze rezultate. Međutim, njehov program vam omogućava da sagorite neverovatnih 600 kalorija za svega 4 minute, ako se držite šeme i tačno izvodite vežbe.

Ako ste u dobroj kondiciji i već u formi, možete čak i da ih radite svega 2 minuta u toku dana – istakao je on.

Poznati trener je ovu metodu namenski razradio za ljude koji su skkloni “sedećem” načinu života, i nemaju volje ni vremena za teretanu.

Ovaj program se sastoji iz sledećih nekoliko vežbi:

  • Skokovi sa dizanjem ruku
  • Čučnjevi
  • Sklekovi
  • Čuvena vežba u kojoj radite korak napred levom nogom, dok čučite na desnoj. I obrnuto

Svaku od navedenih vežbi potrebno je uraditi po 10 puta u 4 serije. Između svake vežbe napravite po minut pauze. Tako će se na kraju ovaj kompleks vežbi pretvoriti u 20-minutni trening, što je sasvim dovoljno da sačuvate vitkost, mladolikost i elastičnost kože.

Sejret je istakao da naporni trening u teretani nije potreban ženama koje žele da izgledaju zdravo i fino, već je neophodan samo onima koji žele da izdefinisanom formom ostave utisak na okolinu.

Happytv.tv
Foto:Yayimages

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar