20°C

Beograd

SEKSI ISPOVEST: Muž nije imao DOVOLJNO velikog, a onda je naišao...Džejk i ja nikad nismo mnogo vodili ljubav. Čak i sa 19 godina kada smo se upoznali, bio je jedan od onih ljudi koji su hteli seks dva puta nedeljno. Ja sam uvek htela seks dva puta dnevno. Dok sam bila na fakultetu vodili smo vezu na daljinu, pa seks nije bio onoliko čest koliko sam želela, ali sam ubedila sebe da bismo imali više seksa kada bismo živeli bliže.

Dok smo se venčali, došli smo do toga da imamo seks jednom u nekoliko meseci, i to samo kad sam ga ja molila. Super smo se slagali, i svađali smo se samo oko seksa. Svaki put sam plakala kada sam ga pitala šta treba da promenim. Da li želi perverzniji seks? Ili je seks možda previše perverzan? Da li je potajno imao neki fetiš koji je krio od mene?

Seks deluje kao tako banalna stvar za kukanje kada vam sve ostalo u vezi ide super, ali devojke imaju potrebe, i na kraju sam pukla.

Samo sam o seksu razmišljala. Seks sa Džejkom (grub seks, da ga kaznim za sve one mesece čekanja), seks sa likom koji stoji ispred mene u prodavnici (pitam se da li su mu grudi dlakave kao i ruke?), seks sa likom ispred mene u gužvi u saobraćaju (kakvi su momci koji voze kamione?)

Pošto sam dobar deo decenije provela sa čovekom kog seks uopšte ne zanima, nije mi falilo seksi igračaka, i nisam oklevala da ih koristim, ali nikako mi nije polazilo za rukom da zadovoljim taj nagon.

Ograničila sam kukanje na jednom nedeljno. Jednom nedeljno sam plakala i žalila mu se. Jedne nedelje sam ga molila da mi pomogne da se zadovoljim. Jedne nedelje sam mu rekla da nisam sigurna da mogu da ostanem u braku bez seksa. Jedne nedelje sam ga pitala da mi dozvoli da imam druga za seks. Rekao mi je da će razmisliti o tome, i promenio je temu. Osetila sam da ne shvata moje potrebe ozbiljno.

Poslednji put sam, kroz suze, rekla Džejku sve, čak i to kako stalno zamiščjam seks sa drugim muškarcima. Nije mu bilo prijatno. Obećao je da će se više truditi. Ništa se nije promenilo. Mesec dana kasnije sam ga konačno ubedila da ode kod lekara.

To je bilo pre sedam meseci. Konačno imamo dijagnozu: nizak nivo testosterona. Trebalo je odavno da je imamo, ali Džejku je dugo trebalo da sve obavi. Dve nedelje mu je trebalo da izvadi krv jer se "boji igala". Tri nedelje mu je trebalo da posle toga ode kod lekara da pogleda rezultate jer bi "zvali do sad da nešto nije u redu". (Spojler: Nešto nije bilo u redu. I nisu nas zvali).

Svaki put kada pomislim da prilazimo kraju ovog procesa, naletimo na novu prepreku, a Džejk nastavlja da se sporo vuče. Negde usput sam odlučila da ne mogu više ovo da radim. Rešila sam da ću se kresnuti na ovaj ili onaj način, samo nisam bila sigurna kako. Nisam želela vezu, ali nisam želela ni vezu za jednu noć. Želela sam baš druga za seks, sa kojim ću moći redovno da imam seks dok se cela ova situacija ne sredi. Nekoliko dana sam provela na Tinderu i sajtovima za upoznavanje, i razmišljala sam o muškarcima koje već poznajem a koji bi bili raspoloženi za ovakvu vezu.

U tom periodu mi je jedan bivši zaposleni poslao poruku, pitavši me da li može da dobije preporuku za drugi posao. Imao je 19 godina i nije imao nikakve obaveze. Na novom poslu će raditi noću. Biće slobodan tokom dana, kada je moj muž na poslu. Bio je savršen. Prvi put kada smo imali seks dao je otkaz.

Varam muža. Prosto i jednostavno. U početku sam se osećala užasno. Prve dve nedelje sam bila toliko uznemirena da nisam mogla da jedem. Ipak sam nastavila da se viđam sa njim.

Seks sa neiskusnim 19-godišnjakom je u početku bio čudan, ali postao je mnogo bolji. U krevetu, Din je sve ono što Džejk nije. Entuzijastičan je. Odgovara mi. Želi da proba nove stvari. Želi da priča o tome kako da sledeći put bude još bolje. I najbolje od svega, ne moram da ga molim za seks.

Sada gotovo i da ne osećam grižu savesti. Iscrpla sam svaku mogućnost sa Džejkom. Imalo smo toliko ozbiljnih rasprava o seksu da ne mogu ni da ih nabrojim. Suze ne pale, dranje ne pali, kada se sklonim i pustim ga na miru ni to ne pali. Moljakanje za seks je nešto što više neću da radim. A kada imam nekoga ko to želi isto koliko i ja... izbor je jednostavan.

Znam da je ovo samo privremeno. Din me uvek podseća da možemo da prekinemo kad god poželim. Još uvek nisam spremna, ali znam da će on biti ok kada to uradim.

Nismo zaljubljeni. On mi nije dečko. Uopšte ne žim da imam vezu sa njim. Mi smo drugari za seks. To je dogovor. To je od početka bio dogovor. Jednostavno neverovatno dobar seks sa čovekom kom je stalo da i ja uživam.

Pitali su me kako zamišljam da će se sve ovo završiti. Pravo da vam kaže, nemam pojma. U najboljem slučaju, Džejk će početi da pije lekove, nivo testosterona će se popraviti i svi problemi će nestati.

Međutim, moguće je da će se Džejku testosteron popraviti, a da ipak neće imati nagon. To je most koji ću preći kada i ako do njega dođem. Za sada, varanje mi ne deluje kao moralni greh, već kao flaster koji mi održava brak dok ne nađemo dugoročno rešenje.

Happytv.rs/24sata.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar