15°C

Beograd

EROTSKA ISPOVEST: Bili smo DRUGARI, a onda je rekla: ČAKI, razvali mi *IČKUOvo je priča o mojoj prijateljici Sanji. Bio sam dugo zaljubljen u nju i nisam se usuđivao ništa pokušati jer sam je voleo i nisam hteo da je izgubim, ako ne pristane na ono što ja pokušam.

Provodio sam stvarno puno vremena sa njom i sa njenom dečkom i tako su mi postali dragi obadvoje.

Spavao sam kod nje i provodio dosta vremena sa njima. Često smo spavali zajedno, ali ja nikada nisam ništa pokušao do te večeri…

Rano smo legli i ona je ubrzo, kao, zaspala. Znao sam da voli da se masira po leđima, pa sam je nežno upitao da li bi želela da je masiram. Tihim glasom odgovorila je potvrdno. Zavukao sam joj ruke ispod majice i počeo lagano da je masiram i mazim od leđa pa do guze. Primetio sam da nema grudnjak.

Masirao sam je po vratu i sve sporije se spuštao po leđima i sa strane. Tako sam došao do oboda sisa. Čuo sam samo njen seksi, prigušeni uzdah.

Nastavio sam sa masažom sve više osvajajući njene sise, dok se njen uzdah pojačavao i polako prelazio u stenjanje. U tom maženju sam u jednom trenutku uhvatio rukom celu sisu i počeo je polako i nežno stiskati i mesiti. Stenjala je sve glasnije. Svako malo bi me upitala:

– Čaki, zašto mi to radiš?

To me je nagnalo da pomislim da se osim mene jebe i sa još nekim pa kao hoće da prestanem kako bi ona ispala fina, a ne kurva.

To me je još više napalilo i između dva prsta sam joj uhvatio bradavice, a drugom rukom koju sam provukao ispod nje uhvatio sam je i za drugu sisu. Mesio sam joj sise istovremeno usput joj nježno stišćući i uvrćući bradavice. To ju je izluđivalo i primetio sam da je počela da vrti guzom. Pošto sam ja ležao iza nje i bio pripijen skroz uz nju, njeni guzovi su se nabijali na moj kurac.

To me je samo nateralo da je jače stisnem za sise i da joj bradavice uvrćem sve jače. Povremeno sam jednom rukom šetao po leđima i dolazio do guzova, zasad još ne ulazeći prstima pod šorts koji je imala na sebi.

Uporno me je zapitkivala zašto joj to radim, ali ruke su joj celo vreme bile na mojim rukama ne pokušavajući uopšte da ih skloni. Ja sam se kao naljutio, samo da vidim kakva će biti njena reakcija. Sklonio sam ruke sa obe sise i odmakao se od nje. Brzo se okrenula prema meni i pitala šta mi je sad, a ispod pokrivača mi je stavila ruku među noge i prešla celom dužinom preko moje kurčine. Nežno ga je stiskala.

To me je ubedilo da joj se vratim, i njoj i našoj igri koju sam ja započeo. Zadigla je majicu koju je imala na sebi i ja sam je zgrabio. Počeo ljubiti po grudima i po sisama.

Ja inače jako volim sise. Volim ih mesiti, maziti, uvrtati bradavice, cuclati ih… Jednostavno volim sise i ne stidim se toga. Volim ja i pičku, naravno, ali sise obožavam.

Poljubio sam joj bradavice i uzeo jednu u usta. Cuclao sam je i usnama je nežno vukao prema sebi. Razvlačio sam je i natezao tako, prvo jednu pa drugu. Zatim sam legao na leđa i ona se prebacila na mene. Opet sam je uhvatio za sise i sada smo već oboje bili vidno napaljeni. Ja sam joj sve grublje i jače gnječio sise u rukama. Nisu baš bile velike kakve ja volim, ali sam nju jako voleo i meni su bile velike kao ceo svet.

Ja sam ih sve grublje mesio dok se ona pritisnuvši guzicu prema dole sve jače nabijala na moj kurac, koji je već bio jako tvrd. Tad mi je sinulo da sam za sve vreme koje sam posvetio njenim sisama skroz zaboravio na njenu pičku. Dok je bila na meni, jednu sam ruku lagano spuštao prema njenom međunožju.

Kada sam došao do pičke i spustio ruku direktno na nju, osetio sam pod rukom koliko je mokra. Bilo je očigledno da je napaljena do bola. U tom trenutku sam poludeo od napaljenosti i stisnuo sam joj pičku. Jako je zastenjala i vrisnula:

– Čaki…

Stresla se kao da ju je struja udarila. Raširila je butine nabijajući guzove na moj kurac…

Zatim se vratila kraj mene. Počeo sam da je ljubim uvalivši joj jezik duboko u grlo. Spustila je svoju ruku na mene i lagano me češkala po stomaku, a zatim me uhvatila za šorts.

Zavukla je ruku i zgrabila me za kurac. Sve vreme je stenjala i uzdisala sve glasnije. Počela je da me stiska za kurac i da ga navlači, povremeno mi mazeći i jaja.

Kad sam video koliko voli kurac, i ja sam svoju ruku sa sisa polako počeo spuštati prema njenim butinama koje su bile skroz otvorene. Došao sam do šortsa i zavukao ruku unutra. Prešavši preko stomačića napipao sam početak pičke i došao do klitorisa.

Iznad sam osetio mali čupavi žbun, okolo je bila obrijana, što se meni jako svidelo. Kliću sam palcem malo pomazio i bez velikog čekanja zavukao joj prst u pičku. Vrisnula je. Počeo sam da joj jebem pičku prstom, a onda ubacio još jedan.

To ju je izludelo. Osetio sam sve jači stisak njene ruke na svom kurcu i polako je počelo da me boli. Vrtela je dupetom, a među nogama kao da joj je poplava bila. Samo je ponavljala:

– Čaki, razvali mi pičku… Čaki, razvali mi pičku…

Ja sam je na te reči još sočnije ljubio. Primetio sam da, koliko se fina pravila kad smo pričali ponekad o seksu kao prijatelji, i nije baš tako u samom činu seksa, što je mene samo još jače zagrijalo jer mi je kraj mene bila žena u koju sam jako zaljubljen…

Počeo sam je ljubiti po licu. Ljubio sam je u uho. Vrhom jezika i već uzavrelim dahom po vanjskom delu cuclao sam joj ušnu resicu. Još uvek sam joj drkao i pičku.

Nastavio sam je ljubiti po grudima uzimajući joj malo jednu bradavicu u usta malo drugu, cuclajući ih. Povremeno sam ih hvatao između zuba i vrhom jezika prelazio po njima.

Disala je sve dublje i teže. Ponavljala je:

– Želim te među nogama… Moja pizdurina te treba.

– Rado ću te uslužiti.

Premestio sam joj se među noge još ih više raširivši. Ipak, nisam joj prešao na pičku jer sam rešio da je još malo izluđujem, ako je to uopšte moguće jer se videlo da je željna kurca i dobre jebačine. Ja sam hteo da to duže traje. Dobra predigra je veoma važna.

Ljubio sam je sa unutrašnje strane butina, od kolena pa prema pički. Kad bih došao blizu pičke, samo bih je poljubio i malo liznuo. Zatim bih se prebacio na drugu nogu.

Ona se malo odigla od kreveta i zgrabila me za kosu. Glavu mi je nabila u samu pičku i rekla da me želi i da više ne može da izdrži.

Rekla je da obožava lizanje i tražila mi da joj je pojedem koliko je uzbuđena bila. Držala me je za kosu i glavu mi sve više nabijala na pizdurinu, kako ju je ona zvala u trenucima napaljenosti. Krenuo sam da joj cuclam klitoris. Počela je glasno da uzdiše, a onda i da vrišti.

Ponovio sam ono sa bradavicama kad sam joj nežno u ustima između zuba uhvatio klitoris i nežno ga vrhom jezika gurkao levo-desno, dok sam istovremeno uvukao prvo jedan pa onda i drugi prst u njenu, već sokovima natopljenu, picu. To ju je toliko izludelo da je odigla guzove i jako mi nabijala pičku na lice. Trljala ju je po mom licu.

Svidelo mi se to umivanje pičkinim sokovima. Toliko je vrtela guzovima. Pomislio kako se od one kao pristojne žene koja je tada imala 27 godina pretvorila u raspomamljenu jebačicu koja toliko uživa u kurcu.

Ljubio sam joj usmine cuclajući prvo jednu pa drugu. Nežno i lagano sam ih hvatao jezikom i natezao kao žvaku.

Lizao sam i usisavao svaku kap njenog soka kojega. Kako je sočnu pičku imala moja Sanja. Počela je da svršava i viče da sam mislio da će nas neko čuti jer je balkon bio otvoren.

Telo joj se grčilo i celo vreme je ponavljala:

– Joj, Čaki, što mi je lepo. Da sam znala da si ovako dobar, da je samo moja pička znala, bio bi ti prije među mojim nogama. A sada te želim u sebi. Želim da me jebeš i nemoj da prestaješ,

I ja sam to želeo jako. Pridigao sam se i stavio kurac na ulaz u njenu pičku. Izdigla je malo dupe i ispod njega stavila jastuk. Povila je noge, a ja sam joj ga snažno nabio.

Vrisnula je tako glasno da sam se uplašio. Pomislio sam da sam je možda povredio, ali ona je samo rekla:

– Nastavi samo, treba mi to.

Usporio sam. Nisam hteo da je povredim. Počeo sam polako da je nabijam. Ona je vrtela guzovima i glasno stenjala. Svaki njen uzdah me je sve više palio.

Zgrabio sam je za sise, jače stisnuo i počeo sve brže da je nabijam. Sad mi je već vikala:

– Idi dublje! Dublje mi ga nabij! Želim tvoju kurčinu što dublje u sebi… Hajde, Čaki… Aaaahhh… Jebi me…

Sve sam joj jače stiskao sise, a njene bradavice su već bile očvrsnule.

– Mmmm… Ne staj ni za živu glavu! Joj, što mi godiššš… Jebaču moj! – Stenjala je moja Sanjči sve više i glasnije.

Svidela mi se ta njena sloboda u seksu. Onda me je začudila malo svojom izjavom:

– Želim kurac u sebi.

– Pa, već sad ga imaš.

– Da, ali ja ga želim u ustima… Nisi znao koliko sam perverzna u krevetu, ali ćeš to i saznati. Ako hoćeš da budeš moj, to ćeš morati da trpiš.

Samo sam ga izvadio iz pičke i prineo ga njenim ustima. Pušila ga je kao one kurve iz pornića koje sam često gledao. Lizala ga je, a rukama mi nežno masirala jaja i duboko ga uzimala u usta. Topla ženska ruka na njemu me je toliko napalila da sam mislio da ću da svršim.

Izvukao sam joj kurac iz ruku, a ona me je pogledala kao dete kojem sam uzeo omiljenu igračku.

– Ne brini ništa. Lezi na stomak i skupi noge – rekao sam.

Došao sam iza nje, raširio joj guzove i polagano joj ga ponovo stavljao u pičku. Držao sam je za kukove i polako ubrzavao. Mešala je guzovima pokušavajući da ga još više nabije u sebe.

Zatim mi je palo na pamet da nešto probam i tako ispitam koliko je ona ustvari perverzna. Stavio sam joj lagano prstu u guzu, dok sam joj kurcem zadovoljavao pizdu. Vrisnula je:

– Aaaahhh… Uh, jebote! Šta je tooo…

Okrenula se i pogledala me. Ponovo je progovorila:

– Nisam mislila da ćeš to pokušati… To volim. Sviđa mi se što me razumeš u seksu.

Posle određenog vremena rekla mi je da ustanem i sednem u fotelju koja je bila kraj kompjutera. Poslušao sam je. Došla je za mnom, opkoračila me, uzela moj kurac u ruku i usmerila ga prema svojoj pički.

– Daj mi kurca – rekla je. – Dugo nisam zadovoljena, a sad želim malo ja da kontrolišem situaciju.

Polako je sela na njega, a onda počela sve brže da se nabija. Držao sam je za guzove, a ona me je obgrlila oko vrata i ljubila. Zatim je zastala nabijena na moj kurac. Kao da joj je trebalo malo odmora. Ubrzo je počela polagano da meša kukovima sedeći na njemu kao da se boji da ga više neće imati. Pogledala me je i upitala:

– Hoćeš li biti uz mene uvek?

– Naravno… – odgovorio sam joj.

Počela je sve brže da vrti guzom. Iskoristio sam to i opet joj stavio prst u šupak.

Odjedno zastade, a telo poče da joj podrhtava. Reče glasno:

– Svršavam, jebote! Čakiii…

Kako je to rekla, telom se naslonila na mene i nastavila:

– Želim tvoje seme u sebi. Želim da mi napuniš pičku svojom toplom spermom. Želim to od tebe.

Zatim je nastavila da se brzo nabija na njega.

Malo se odmaknula od mene i ja sam je jako stisnuo za sise. Ostali su crveni tragovi na njima. Rekao sam joj da ću da svršim i hteo sam ipak da je odgurnem, ali mi je još jednom ponovila da ga ne vadim i da joj napunim pičku.

Ispucao sam svoju spermu u nju. Dok mi je njena pička grijala kurac, a on se kupao u spermi, klonula je svojim telom na mene i tiho mi rekla:

– Čaki, hvala ti. Drago mi je što si se usudio da me pojebeš i na ovome se neće zaustaviti. Moj seksualni apetit je veliki i imaćeš puno posla.

happytv.rs/tomiradi.com
Foto: arhiv

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar