26°C

Beograd

EROTSKA ISPOVEST: VOLIM velike *URČEVE, ali mi JEDAN nikada nije dovoljanBila je subota navečer prije 2 godine kada sam imala 18. Spremila sam se za van i krenula na rođendan u stan moje prijateljice gdje je bio party. Kasnije smo planirali ić van pa sam obukla kratku minicu, rupičaste čarape, jako visoke štikle i kratki dekoltirani top do pupka. Zgrada je bila na adresi broj 1G. Brzo sam ju našla. Stigla sam pred zgradu i ušla unutra za jednom bakicom da ne zvonim bezveze.

Popela sam se na 4. kat i krenula do zadnjeg stana na tom katu, kako je rekla frendica. Došla sam pred stan i pozvonila. Otvorio mi je neki dečko. Predstavila sam se da se zovem Lara i pitala je li tu party. Rekao je da je i da se on zove David, također je rekao da izgledam mlađe, kaj god mu to značilo.

Unutra je bila prava party atmosfera, ali nije bilo moje frendice, samo 11 dečkiju i izgledali su mi malo starije. Pitala sam kad će doći cure? Rekli su da će doći malo kasnije. Ok, kaj sad, mislim si, pričekat ću ih. Upoznala sam se s dečkima i počeli smo cugat, pušit travu i pričat. Super smo se skompali.

Nakon 1 sat su pojačali muziku i David me pozvao da plešemo. Drugi, Ivan je snimao cijelo vrijeme s kamerom. Digla sam se i počeli smo plesat. Bila sam već pomalo pijana i napušena pa sam se čvrsto držala za njega da ne padnem.

Stisnuo me uz sebe i počeo ljubit po vratu. Počeli smo se strasno ljubit. Ostali dečki su isto bili pijani i navijali su za nas iz nekog čudnog razloga.

Onda mi je David sve više spuštao ruke prema guzi i preponama, dok mi nije počeo dirat međunožje i sise, te mi je skinuo majicu i mijesio sise.

Napalila sam se strašno. Odnio me u sobu. Bacio na kravet i legao na mene, skinuo mi tange i počeo me prstenjačit. Onda je otkopčao hlače i stavio mi ga. Počeli smo se jebat kad su odjednom svi ostali dečki ušli u sobu i vikali: „Tooo care, jebi ju!!!”, a Ivan nas je snimao. Ništa mi nije bilo jasno, ali sam bila pre pijana i napaljena da bi reagirala.

Nakon par minuta me okrenuo i gurnuo mi kurčinu u guzu, a zatim je legao na leđa a ja sam ga jahala. Svršila sam kao luda.

Onda se javio jedan debeli od ostalih dečkiju: „Daj podijeli s kumom!”. Otkopčao je hlače i stavio mi ga u guzu dok sam jahala prvog. Iznendila sam se i pitala što to radi. „Rekla si preko telefona da ćeš nas sve zadovoljit za 1500 eura kolko te plačamo”. Tad mi je sinulo, to je bila momačka večer od Davida, a mene su zamjenili s kurvom. I ja sam ustvari bila na adresi broj 16 umjesto 1G. Nije mi bilo baš drago, ali 1500 eura??!? Pristala sam i nastavili smo se jebat.

Odjednom sam imala dva velika kurca u sebi istovremeno. „Čekajte i mene!” Došao je treći, popeo se na krevet i stao iznad Davida, izvadio kurac i stavio mi ga u usta. „Puši kurvo! Tooo!”. Sad sam imala tri kurca u sebi. Ova dvojica su me snažno jebala u picu i guzu, a treći me primio iza za glavu i počeo jebat u usta. Tako su me jebali kojih 10 minuta, ajme svršavala sam ko luda, definitivno najbolji osjećaj na svijetu!

„Ajmo svršit svi istovremeno”, rekao je kum. Ubrzali su i počeli me snažno jebat sva trojica i za 2 minuta su me napunili spermom u sve tri rupe. Kako sam bila dobro izjebana, ne mogu vam ni opisat.

„A mi ostali?” Pitao je netko od iza. Legla sam na stol u kutu sobe i raširila noge a oni su se redali jedan po jedan i svaki me jebao oko 5-6 minuta i svi su svršavali u moju picu. Dobro da sam bila na pilulama.

Kad su završili već sam se polako trijeznila. Obukla sam se i izašla iz sobe. Dečki su mi dali 1500 eura i rekli da sam najbolja koju su ikad unajmili i pitali dal’ bih htjela opet za slijedeći party. Naravno da sam pristala. 11 kurčeva u 1 noći, uffff koja dobra jebačina.

Pozdravila sam ih i krenula na pravi tulum. Dok sam izlazila iz zgrade sam se sudarila s nekom droljasto obučenom ženskom. To je bila prava kurva. Zakasnila je hehe.

Nitko mi od frendica nije vjerovao da sam imala 11 kurčeva u sebi u 1 večeri, ali znam da su ustvari sve bile ljubomorne.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: Arhiv

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar