26°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SVI KORISTE SRCA! Evo i šta znače

Emotikoni srca uveliko se koriste u komunikaciji mobilnim telefonima, a možda osoba koja ih šalje kao i ona sa druge strane ne znaju njihovo pravo značenje.

Pročitajte šta simbolizuje svako od njih:

Belo srce Iako se ovaj emotikon pojavio tek nedavno, mladi korisnici su mu dodelili značenje "čište ljubavi" koju nište ne može da uništi. Ovo srce možete slati i članovima porodice, prijateljima i partneru.

Crveno srce Crveno srce predstavlja iskrenu ljubav, a može se koristiti kako biste iskazali strast i romantiku.

Ljubičasto srce Bogatstvo, ali i ljubav naglasićemo sa ljubičastim srcem. Na društvenim mrežama neretko ćete videti ovaj emotikon u opisu među influenserima, ali koristi se i kada se objave slike vezane za šminku i modu.

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

ČUPA SE ZA KOSU U ZATVORU! ROMANA OČAJNA: Samouništenje bolje nego poniženje! (FOTO)

Romana PRIZNALA: ODEM NA VRH PA DOTAKNEM DNO

Narandžasto srce Narandžasta boja povezana je s toplotom i svetlošću, pa se ponekad koristi kada želimo da iskažemo spokoj, vedrinu i brigu za nekim.

Zeleno srce Ovo je dobro poznati "emotikon ljubomore". Osim toga, neretko se može videti u opisima profila influensera koji propagiraju zdrav život i "zelenu" ishranu.

Žuto srce Kada želite da kažete da ste srećni ili veseli, poslaćete žuto srce. Takođe, ono označava i prijateljstvo, pa se često koristi u opisima ispod fotografija na kojima je više dobrih drugara.

Plavo srce Ovaj emotikon predstavlja odanost, poverenje, harmoniju i mir. Sve to možete iskazati kada pošaljete plavo srce.

SAZNAJTE I OVO

NOLETU POŽELELI SMRT! U Splitu osvanuo JEZIV GRAFIT sa MORBIDNOM porukom (FOTO)

Komšije TUGUJU za bračnim parom Bogojević! "Ćerki su rekli da ne DOLAZI PO NJIH, BIĆE SVE U REDU!"

STIŽE PRAVO LETO! Evo kakve nas VREMENSKE PRILIKE očekuju u narednim danima!

KLINT VILIJAMSON O ZLOČINIMA TAČIJA: Kakva sloboda, to je bio brutalan napad na Srbe

Crno srce Crno srce je među novijim emotikonima, a uglavnom se koristi kako bi se dočarao crni humor. Suprotno od crvenog, ono predstavlja morbidnost.

Rastuće srce Rastuće srce simbolizuje osećanje koje postaje sve jače, a često se koristi u porukama u kojima se iskazuje simpatija ili zaljubljenost.

Srce sa strelom Predstavlja početak nekog novog ljubavnog odnosa ili zaljubljenosti. Ovu emociju će najbolje opisati srce sa strelom, a neretko se koristi i kao simbol za dan zaljubljenih.

Srce sa sjajem Ružičasto srce koje sija iskazuje ljubav na jedan razigran i veseo način. Influenseri ga koriste u svojim objavama kako bi privukli pažnju.

Srce koje kuca Ružičasto srce koje kuca pokazuje intenzivnu ljubav i ima jače značenje od crvenog srca. Koriste ga zaljubljeni ljudi jer najbolje imitira osećaj leptirića u stomaku.

OVO MORATE ZNATI

Dr Darija Kisić najavljuje ZATVARANJE NOĆNIH klubova: Ovo se mora

BESAN KAO RIS! Veljku Ražnatoviću pretukli druga i sad Milu šalje brutalnu poruku! (FOTO)

PONIŠTENO! Ponovo glasanje u Šapcu

NOVA PRAVILA ZA SRBE! Hoćete u Hrvatsku, onda morate da prođete sve ovo!

Dva srca Dva ružičasta srca govori da je ljubav u poletu, a znaćete da vas partner baš voli ako vam stalno šalje ovaj emotikon. 

Srce sa mašnom Mašna oko ružičastog srca predstavlja "davanje ljubavi" partneru.

Slomljeno srce Ako šaljete ovaj emotikon to znači da vam je slomljeno srce, urušeno poverenje i da na ovaj način želite da saopštite nekome da ste povređeni.

Srce znak uzvika Srce u obliku uzvičnika predstavlja veliki entuzijazam, a koristi se kako bi se iskazalo uzbuđenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar