11°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: HappyBSC

ČEŠKI LEKAR SAVETUJE MUŠKARCE: Ne bacajte pare na preparate za potenciju, ovo je magični napitak!

Postoje mnogi saveti o tome kako biti bolji u krevetu. Češki doktor je pak došao na novu ideju - umesto da muškarcima predlaže davanje novca na skupe preparate, on im preporučuje jednostavno uživanje u blagotvornim dejstima piva i – poboljšanje će doći samo po sebi. 

SAZNAJTE JOŠ

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

SUTRA JE KRAJ! Parovi UZBUĐENI zbog KRUNE, samo JEDAN je može OSVOJITI, ovo su DETALJI! (FOTO)

PONOVO JE DEO "PAROVA" Ušla u VILU i IZDOMINIRALA, usijale se TELEFONSKE LINIJE! (FOTO)

Pretpostavljamo da u ovom trenutku polako ustajete sa stolice spremni da potrčite ka frižideru u potrazi za "magičnim napitkom“, ali pre nego što počnete da se nalivate hektolitrima piva, a sve pod parolom "od ovoga će mi sigurno biti bolje", poslušajte šta doktor Pavel još ima da kaže povodom ovoga.

Što se doziranja tiče, prema doktoru Pavelu, optimalna količina su dve flaše dnevno.

- Ako muškarci piju dve flaše piva svakog dana, mogu da reše svoje probleme sa impotencijom - decidan je Čeh.

Istraživanja ovog praškog lekara pokazala su da pivo može da ima veoma snažan efekat pri sprečavanju blokiranja arterija. Doktor Pavel Zemek je za slovački list Narodna obroda izjavio:

- Na osnovu kliničkih istraživanja, možemo reći da umerene količine piva umanjuju arterijsku sklerozu, koja je jedan od uzročnika erektivnih disfunkcija.

Međutim, on je protiv prekomerne upotrebe ovog napitka.

- Ako pijete previše piva, čak će i pozitivni efekti biti poništeni. Ali, kao što kaže izreka, najbolja je zlatna sredina - umerenost u svemu za postizanje pravih rezultata - zaključe doktor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti