19°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: ŽENABLIC

IDEALNO ZA ONE KOJI NISU BAŠ OBDARENI: Poze koje muškarci izbegavaju i debelo greše

Poze koje garantuju orgazam

PROČITAJTE JOŠ

PORFIRIJE O "DARI IZ JASENOVCA" Progovorili o onome što se decenijama skrivalo

SUD PRESUDIO! Svi ilegalni imigranti da se deportuju!

LONČAR: Naš cilj je da vakcinišemo više od 2,5 miliona ljudi

SRBIJA DONIRALA SEVERNOJ MAKEDONIJI NOVE KOLIČINE VAKCINA! Premijer Zaev izrazio zahvalnost predsedniku Vučiću! (GALERIJA)

Svi muškarci, pa čak i oni najobdareniji, brinu zbog veličine svog penisa. Donosimo vam dve idealne poze koje uvek garantuju orgazam, ali i par caka zbog kojih će vas partnerka smatrati savršenim ljubavnikom.

SEKS POČINJE PRE PRAVOG SEKSA

Obratite pažnju na svoju partnerku u toku dana. Pitajte je kako je provela dan, slušajte šta priča, zaista učestvujte u razgovoru. Ako učinite da se prijatno oseća sa vama u toku celog dana i priželjkuje vaše društvo, mnogo će manje mariti za to šta imate u pantalonama, kaže seksolog Pamela Spur.

POSTANITE KRALJ PREDIGRE

Počnite od vrata, pa se vrlo polako spuštajte sve niže, pritom pitajući šta želi i šta joj odgovara. Što više vremena provedete u tome, seks će biti eksplozivniji.

ZADIRKUJTE JE

Izazovite seksualnu tenziju i njeno iščekivanje tako što ćete joj vezati oči dok je vi ljubite.

ORALNI SEKS

Ovo je nezaobilazno pred odnos. Istraživanja su pokazala da je kod 20 odsto ispitanih parova žena izjavila da joj je oralni seks neophodan kako bi doživela orgazam, a kako biste vi usavršili svoju tehniku obavezno je pitajte šta joj se dopada.

SAVRŠENA POZA BROJ 1

Verovali ili ne, "dogi poza" je idealna za muškarce sa manjim penisom jer kada je žena na kolenima i laktovima, vaginalni mišići joj se automatski skupljaju, pa ima više trenja.

SAVRŠENA POZA BROJ 2

Pored "dogi poze", druga idealna je obrnuta misionarska, gde je ona na vama, a noge su joj između vaših. Tako su pokreti lagani ali veoma intenzivni i orgazam je zagarantovan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

dana

Da, dogi stil jedino i to skupljenim nogama..


Ostavite komentar