8°C

Beograd

Dečko vam ne poklanja dovoljno pažnje? OVO SU NAČINI DA GA PONOVO "ZAGREJETE"!

Svesni ste toga da vredite i koliko pružate u vezi, ali vaš muškarac je to jednostavno prestao da primećuje? Nedostaje vam njegova pažnja, a ne znate kako da je povratite? Možda je ipak vreme da ga podsetite koga ima pored sebe.

1.Dajte mu do znanja da imate život i bez njega
Previše ste se opustili u vašem ljubavnom gnezdu, da je on počeo da misli da nemate život van vašeg zajedničkog. Greška! Pokažite mu drugačije. Odvojite vreme samo za sebe. Pozovite drugarice sa kojima se odavno niste videle, izađite i malo se opustite. Na trenutak zaboravite na njegove pozive i poruke. Ako ipak odlučite da odgovorite na poziv, recite mu koliko se dobro zabavljate, ili jednostavno pustite da čuje kako ćaskate i uživate u društvu. Malo golicanja njegove mašte neće škoditi.

2. Igrajte njegovu igru
Znate ono kada on kaže da je zauzet i da će zvati kada nađe vremena, da žuri negde i da nije u mogućnosti da priča? Zašto vi ne biste učinile isto? Kada vas zove, pravite se zauzete, ne odgovarajte odmah na poziv. Na ovaj način daćete zalogaj sopstvene igre. Ako on ne želi da vi znate sa kim on provodi vreme i gde se kreće, nema razloga da on dobije povratne informacije od vas.

3. Pohavlite druge muškarce

Promenile ste frizuru, ali vaš dragi to naravno nije primetio? Kupile ste novu usku odeću da pokažete kako ste vredno trenirale i smršale, ali on vam ne upućuje nijedan kompliment? Probajte ovu formulu: uputite po neki kompliment muškim prijateljima u društvu dok je on prisutan, ili mu napomenite kako vas taj jedan prijatelj konstantno zasipa komplimentima. Ovo je trik od koji će ga razljutiti i navesti na razmišljanje da ništa u vezi vas ne prolazi neopaženo.

4.Ostavljate ga u nedoumici

Kada izađete na dejt, ponašajte se kao da ste upravo dobili jako zanimljivu i smešnu poruku, ali ne delite je sa njim. Kada ga čujete da dolazi u sobu, pretvarajte se kao da pričate na telefon i da ste već u dubokoj konverzaciji. Naterajte ga da žudi za vašom pažnjom tako što ćete ga ignorisati. Neka ga malo zaintrigira vaša odsutnost i nezainteresovanost. Svima nam je dobro poznato, momci vole misteriozno i misteriozne devojke, zar ne?

5. Družite se sa muškim prijateljima

Nijednom muškarcu se ne sviđa ideja da njegova devojka provodi maksimum vremena sa svojim drugovima, posebno onda kada mu kaže da je zauzeta i da nema vremena da se sastane sa njim. Ovo će ga definitivno jako poremetiti, i shvatiće da se mora takmičiti sa drugima da bi dobio tvoju pažnju. Naučite da budete misteriozne i da ne delite sve informacije sa njim, jer ako mu otvorite sve karte, ne preostaje vam nijedan kec u rukavu.

OPREZ: Svaka medicina dolazi sa upozorenjem, pa tako i ovi trikovi moraju imati svoju granicu. Pazite da ne preterate i da sve radite suptilno i umereno, da ga ne biste oterale od vas. Zapamtite da samo želite pažnju, ne svađu i nikako ne raskid. Vi ga najbolje poznajete i znate njegove granice trpeljivosti. Prema tome oprezno!

Cosmpolitan
Foto:
Twitter/portalmenopauza

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar