15°C

Beograd

Četiri ljubavnice dnevno ne smetaju njegovoj ženi: ZBOG SEKSA SAM NEISPAVAN! (FOTO)

On je autralijski tajkun Travers Bejnon. Bavi se poslovima iz oblasti duvanske industrije. I toliko je bogat da ima neverovatno čudan život.

Poznat je kao Kendiman i njegove privilige koje su došle s novcem spadaju u domen "verovali ili ne". Iako ima suprugu, svake večeri ima seks sa četiri devojke, a njegovoj ženi Teši to nimalo ne smeta.

Bahati australijski plejboj,kaže da je za njega spavanje s haremom obična stvar.Pre nego što je postao kralj razuzdanih zabava, Kandiman je bio fudbaler, model, muž lepotice kojaje imala titulu mis sveta.

Zatim se razveo, postao je bogat biznismen i mogul tržišta nekretnina, a potom se ubacio i u duvansku industriju. Opet se oženio 2011.

- Kad imaš devojku, to je jedna stvar. kad ih je više, ima mnogo seksa. U krevetu ih je obično četiri, a posledica je da sam često neispavan. Jednom nedeljno smislim novu seks-pozu - hvali se ovaj milioner koji čini se da pretenduje da zaseni Hjua Hefnera.Sa suprugom se upoznao tako što joj je komentarisao stražnjicu na jednoj od svojih zabava.

- One su mu samo devojke, ja sam se udala za njega, samo jedna može da bude njegova žena - kaže Teša.

Ovaj plejboj se svojim seks-pustolovinama često hvali na Instagramu, gde objavljuje lascivne fotografije.

- Oduvek sam živeo ovako, oduvek je bilo drugih devojaka. Ponekad u našoj kući žive nekoliko nedelja i idu dalje. Nisam ja kriv, pogledajte malo društvene mreže, doslovno se bacaju na mene - kaže Kandiman.

Izvor: b92
Foto: Instagram/candyshopmansion

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar