26°C

Beograd

VREBA OPASNOST: Ovde NIKADA ne smete da imate seks

Iako mesta poput sauna i plaže zvuče izazovno za vođenje ljubavi, takva akcija može biti izuzetno opasna. I to ne zbog mogućnosti da neko naiđe u sred čina.

Naime, radi se o savršeno toplom i vlažnom okruženju za razvoj bakterija. Većina ne bi pomislila ni da hoda bosa po svlačionici, a kamoli da izloži neke druge delove bakterijama iz teretane.

1. Svlačionica u teretani

Svlačionica u teretani možda zvuči uzbudljivo, a često se takva akcija može videti na filmovima i serijama. Ipak, radi se o savršenj sredini za razmnožavanje bakterija.

2. Bioskop

Ako lepljivi podovi nisu dovoljno upozorenje, onda bi ovo trebalo da bude. Naime, seks u bioskopu i napetost koju on donosi itekako su uzbudljivi, ali činjenica da se sedišta ne peru trebalo bi da zaljubljene odvrati od ovog poduhvata.

3. Parkovi

Oprema na igralištima ne NIKADA ne čisti. Klice gripa i različitih prehlada, kao i ljudske i životinjske fekalije, sastavni su deo parkova.

4. Plaža

Zahvaljujući smeću, kanalizaciji i izmetu ptica plaže su prilično gadna površina za seks, iako svima zvuči kao vrlo romantično mesto.

Cosmopolitan
Foto: Twitter/Telegraph

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar