22°C

Beograd

KAKO DO BOLJEG SEKSA? Postavite svom partneru ova pitanja!

Ključ dobrog seksa je otvorena komunikacija, pa ako želite da budete dobri u krevetu, postavite svom parteneru ova tri pitanja. Saznaćete mnogo korisnih informacija koje mogu poboljšati vaš seksualni život. Da biste dobili iskrene odgovore, budite spremni da i vi otkrijete kako se osećate.

Pitanjima možete rešiti mnoge nedoumice i saznati za seksualne fantazije vašeg partnera. Navedite ga da vam otkrije svoje tajne, preispitajte svoju vezu.

Kako izgleda tvoja savršena seksualna veza? Na osnovu ovog pitanja, saznaćete mnogo, od toga šta najviše voli, do idealne učestalosti odnosa. Shvatićete kako doživljava seks, kao rekreaciju ili emotivni čin.

Šta ti se najviše i najmanje sviđa u našoj vezi? Čak i kada ste dugo zajedno, treba da postavite ovo pitanje. Ukusi se menjaju, pa ono što ju je nekad uzbuđivalo, sad joj je možda postalo dosadno. Kad vam da kompliment, biće joj lakše i da vam uputi kritiku bez straha da će vam povrediti sujetu. Tako da ćete odmah znati šta bi trebalo da promenite u vašoj vezi.

Da li bi probala nešto novo? Nažalost, često ni dugogodišnjem partneru ne otkrivamo najintimnije želje i maštarije, što je greška jer seks nakon određenog vremena upada u rutinu. Ohrabrite partnera da vam otkrije šta želi, čak i najmanja promena može začiniti vaš seksualni život.

Postavite ova pitanja svom partneru i otvorenom komunikacijom rešite probleme u krevetu.

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar