24°C

Beograd

UKOLIKO ŽELITE DA IZBEGNETE SVAĐU: Ove stvari nikako ne smeti reći partneru

Psihijatar Kristal Rajs smatra da ako krijete nešto od partnera i zbog toga osećate grižu savesti, to je pouzdan znak da bi trebalo da mu kažete svoju tajnu. Ipak, s druge strane, postoje neke sitnice u svakodnevnom životu koje je bolje zadržati za sebe, jer bi ga mogle povrediti. Predstavljamo vam neke sitnice koje bi trebalo da prećutite svom partneru.

1. Mislite da je konobar u kafiću jako sladak

Ako se u vašem životu nalazi osoba koja ugrožava vašu vezu taj problem svakako treba rešiti sa svojim partnerom. Ipak, ukoliko samo mislite da je neko sladak, kao što je konobar u kafiću, to i ne morate da mu kažete jer ne ugrožava vašu vezu. Postavite sebi pitanje: Šta dobijam otkrivanjem ove činjenice svom partneru? Verovatno, nepotrebnu i nevažnu svađu.

2. Ne sviđa vam se kako kuva njegova mama

S partnerom treba razgovarati ako se njegovi roditelji loše ophode prema vama. Ipak, ako ne volite kako kuva njegova mama, ili smatrate da je njegov tata ponekad dosadan sa svojim pričama iz mladosti, to nema smisla pominjati. Ljudi su osetljivi kada se kritikuju njihovi roditelji i porodica, pa manje nesavršenosti ne treba isticati.

3. Vaš partner nikad ne bi pobedio na nekom takmičenju

Ukoliko on nema baš nekog talenta za pevanje, glumi ili nešto slično, ne treba da mu govorite da nema sluha, jer to verovatno zna i sam. S druge strane vaše kritikovanje bi moglo samo povećati njegove nesigurnosti.

4. Ne sviđa vam se njegov prijatelj iz srednje škole

Ako vas njegovi prijatelji izbegavaju, vređaju ili ponižavaju, to je znak da morate ozbiljno razgovarati sa svojim partnerom. Ipak, ako su vam samo dosadni, pripazite šta ćete o njima reći svom dragom. Negativni komentari mogli bi naterati vašeg partnera da bira između vašeg društva, i društva prijatelja iz školskih klupa.

5. Neko vam se udvarao sinoć

Izašli ste u grad s drugaricama, a bez ikakve namere prišao vam je neki dečko. Ukoliko niste uzvratili interesovanje, vaš partner ne treba da zna da vam se neko udvarao. Ako mu priznate tu činjenicu, u njemu biste mogli da izazovete nepotrebnu ljubomoru.

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar