18°C

Beograd

NE TROŠITE VREME UZALUD: Ovakvo ponašanje jasno govori da mu se ne sviđate

U jednom trenutku flertuju sa vama, a već u sledećem vas ignorišu, to ume da bude veoma frustrirajuće. Nekada je zaista teško reći da li se dopadate muškarcu ili ne, i to vas često može naterati da jednostavno odustanete.

Ako niste sigurne da li se dopadate muškarcu ili ne, pokušaj da saznate može biti naporan. Ovo su znakovi koji pokazuju da mu se ne dopadate, i ako se pronađete u nekom njih, ne trošite svoje vreme uzalud.

Nikada ne započinje razgovor prvi

Ako vi konstantno započinjete razgovore prvi – bilo preko poruka ili uživo – to je definitivno znak da mu se ne dopadate. Onaj kome se dopadate će pričati sa vama svaki put kada je u mogućnosti da to učini. Ako se stalno dovodite u situacije da vi morate da pogurate vaše razgovore ili se naprežete, ne bi li ga naterali da vam odgovori, sasvim je sigurno da mu se ne dopadate.

Ne trudi se da priča sa vama kada se nađete na istom mestu

Trčanje za simpatijom je česta pojava u današnje vreme – naročito ako se nalazite u istom društvu. Ali ako se nalazite na istom mestu, i on ne ulaže nikakav napor da priđe do vašeg stola i zbliži se sa vama, to može biti znak da mu se ne dopadate. Ako vas vidi i ne angažuje se oko vas, zaboravite na njega i nastavite dalje, jer nije zainteresovan.

Razgovara sa vam kao što bi sa bilo kim drugim

Muškarci imaju poseban način na koji razgovaraju sa devojkom koja im se dopada u potpuno suprotnom maniru od onoga kada razgovaraju sa prijateljima. Dakle, ako nakon nekog vremena shvatite da sa vama razgovara isto kao i sa prijateljima, nažalost, ne dopadate mu se. Mnoge žene ovo ponašanje opravdavaju pod izgovorom "On je samo opušten sa mnom, a to je znak da mu se dopadam". Ne. Muškarac kome se sviđate će se drugačije ophoditi prema vama nego prema prijateljima. Ako to nije slučaj, ne dopadate mu se.

Flertuje i sa drugim ženama

Muškarci su izuzetno "flertujuća" bića. To znači da su u stanju da flertuju sa skoro svakom devojkom – čak i kada im se ona ne dopada. Jedina razlika je to što nikada neće flertovati sa nekim drugim pred vama, jer je svestan da će mu to uništiti šansu za vezu sa vama. Ako flertuje sa vama, a potom ide naokolo i flertuje i sa drugim devojkama tu pred vama, sasvim je sigurno da mu se nimalo ne dopadate. U suprotnom, neće dozvoliti da imate jasnu sliku o njegovom "flertujućem" ponašanju.

Pokušava da vas izbegne na svaki mogući način

Ako je to slučaj, mora da je shvatio da gajite osećanja prema njemu, pa pokušava da izbegne sva mesta na kojima zna da će imati bilo kakav kontakt sa vama. Ali, zašto muškarci rade te stvari? Zato što osećanja nisu obostrana i on ne želi da vam to saopšti i povredi vas. On misli da ćete, ukoliko vas izbegava, shvatiti o čemu se radi, a on neće morati sebe da dovodi u neprijatnu situaciju.

Iako, kao što smo ranije napomenuli, muškarci povremeno znaju da budu teški za čitanje kada je u pitanju njihovo emotivno stanje, ovih pet znakova će vam pomoći da stvorite makar malo jasniju sliku o tome da li ste im privlačni ili ne.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar