13°C

Beograd

ŠTA IH UZBUĐUJE: Nekoliko saveta koji će vašeg MUŠKARCA dovesti do ludila!

Ukoliko želite da začinite i poboljšate svoj seksualni život, važno je da znate nekoliko ključnih trikova.

Praktikujte neke vrlo senzualne stvari koje će vašeg muškarca jednostavno “raspametiti“.

Pogrešno je verovati da muškarce seksualno uzbuđuju samo konkretne radnje, kao što je na primer oralni seks. Postoje i vrlo suptilne situacije koje će mu toliko raspaliti maštu da neće biti zainteresovani ni za šta drugo, sem za vas.

Evo nekoliko praktičnih saveta koji će definitivno poboljšati vaš seksualni život.

- Suvišno je reći da muškarci vole izazovni donji veš i haltere, ali poigrajte se malo i recimo, radite neki kućni posao (peglanje, kuvanje) samo u seksi vešu i možda štiklama.

- Muškarci isto vole dodire, pogotovo ako se divite njihovim mišićima i želite da ih dodirnete. To ih čini posebno muževnim, a tada im je i seksualni nagon jači.

- Masaža, polagana i senzualna, neće ga sigurno ostaviti ravnodušnim. A posebno će uživati i ako mu noktima prolazite po podlaktici.

- Mnogi muškarci se naježe od zadovoljstva kada im lepša polovina prstima prolazi kroz kosu i lagano masira glavu i vrat.

- Ukoliko izlazite negde, na primer u restoran ili bioskop, “slučajno“ zaboravite da obučete gaćice, i to im obavezno stavite do znanja. Ovakva situacija muškarce provereno jako uzbuđuje.

- Pogled na ženu koja uživa je vrlo uzbudljiv, zato ne skrivajte svoje zadovoljstvo, već se opustite i pokazujte ga i pre, ali i tokom i nakon seksa.

- Tokom tuširanja ili kupanja ne zatvarajte vrata od kupatila. Muškarci obožavaju posmatrati svoju partnerku potpuno golu i mokru.

- Poklonite mu pažnju, divite mu se i dajte mu do znanja da je on za vas najveći, najlepši, najseksipilniji i najpametniji muškarac. Svi mi volimo da čujemo takve stvari, one nam podižu ego, samopouzdanje, ali i raspoloženje, i samim tim jačaju želju za seksom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar