8°C

Beograd

MESTA KOJA PODIŽU ADRENALIN: Evo gde OBAVEZNO morate da imate SEKS!

Nova lokacija za senzualna uživanja povećaće količinu adrenalina u organizmu zbog čega ćete biti uzbuđeniji nego ikad ranije. Ali neka mesta morate obavezno isprobati sa svojim partnerom ako želite uneti uzbuđenje u svoju svakodnevnu rutinu.

U dvorištu kuće

Prepustite se strastima u dvorištu vlastite kuće koje je sklonjeno od znatiželjnih pogleda. Dr. Morse tvrdi da je to izvrstan način da imate seks na otvorenom, ali bez straha da ćete biti uhvaćeni. Ako se bojite da će naići susedi, u dvorište možete postaviti šator i tako uneti dodatnu dozu zabave u ovu seksualnu pustolovinu.

U hotelu


'Hotelski seks je zapanjujući zato što ne zahteva pospremanje i sređivanje prostorije. Prijavite se u hotel, i celo vreme možete samo voditi ljubav,' pojašnjava poznata seksologinja. Prepustite se igranju ulogu – pretvarajte se da ste dva stranca na odmoru - i tako unesite dodatno uzbuđenje u vaš seks.

Kod prijatelja


Oni koji su isprobali, kunu se da je seks u stanu prijatelja jedna od najuzbudljivijih senzualnih avantura koji su doživeli. Zašto? Zato što su zidovi obično tanki, a vi se morate truditi biti tihi kako vas nito ne bi otkrio u vašim istraživanjima.U kupatilu


Seks u stajaćem položaju nije za vas, pa ne želite niti isprobavati onaj u tuš kabini? Ne izbacujte kupatilo iz svojih seksualnih kombinacija. Seksologinja predlaže da možete biti iznimno kreativni i u kadi. To je puno sigurnija varijanta od seksa u bazenu, s obzirom da hlor smanjuje učinkovitost kondoma.

Ispred ogledala


Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da unesete novu dozu strasti u svoj seksualni odnos, iako se neke žene ne osećaju samopouzdano kada su njihova tela izložena pogledu. Ipak, gledanje sebe i partnera tokom seksualnog čina, a pogotovo ako se nalazite u doggy položaju, posebno je uzbudljivo iskustvo koje bi svaki par trebao iskusiti barem jednom.

Na zajedničkom događaju


'Bez obzira da li je reč o venčanju, roštilju ili nekom drugom grupnom događaju, ima nešto vrlo uzbudljivo u brzinskom seksu s partnerom u ovakvim okolnostima,' ističe dr. Morse. Pobegnite u kupatilo, ostavu ili neko drugo mesto udaljeno od porodice i prijatelja i prepustite se strastima u maksimalnom trajanju od 15 minuta. Potom se vratite među prijatelje, kao da se ništa nije dogodilo.

U automobilu


Spisateljica erotskih romana Sabrina Lejsi priznala je da je automobil jedno od njenih omiljenih mesta za seks na otvorenom. Ona preporučuje da automobil parkirate uz neku napuštenu cestu, prebacite se na zadnje sedište ili 'zajašete' partnera na vozačkom mestu i uživate u vožnji.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Twitter/Meri

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar