7°C

Beograd

VEČITO PITANJE: Šta muškarci ne vole kod žena?

Žene često "razbijaju glavu" šta muškarci vole, kako da im se približe i udovolje, a nisu ni svesne da je "jači pol" zapravo vrlo jednostavan. Većina momaka se složila da ne voli umetke, pirsinge i jaku šminku, već da podržavaju prirodan izgled.

Odeća iz jednog dela, "životinjski dezeni", velike naočare i ogromne minđuše su stvari koje muškarci ne vole da vide na ženama. Ispostavilo se da oni nisu ljubitelji glomaznih čizama u kombinaciji sa mini haljinama, i ne dopadaju im se ni previsoke štikle i oljušteni lak na noktima.

Takođe vole devojke koje ne preteruju u sređivanju i sa kojom opušteno mogu da prošetaju i sednu u obližnji park. Ne žele da imaju nekoga pored koga će stalno osećati kao da su u "grču", i da moraju uzdržano da se ponašaju. Sa jedne strane žele "ortaka" pored sebe, ali i nežnu devojku koja će im pružiti savet i saslušati njegove probleme.

Suština svega jeste da budete ono što jeste i da ne glumite neku "prinecezu i nedodirljivu" jer nijedan muškarac neće to da trpi - osim ukoliko ne želi neku "kombinaciju".

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar