22°C

Beograd

NAJMOĆNIJA ŽENA U SVETU MODE: Saveti za besprekoran stil odevanja!

Čuvena modna urednica, Ana Vintur (69) važi za najmoćniju ženu iz sveta mode, a njeni stilski saveti se bespogovorno slušaju i cene.

Osim što suvereno vlada modnom industrijom, nekrunisana kraljica mode prepoznatljive paž frizure neguje besprekoran stil odevanja, te se modni kritičari ne usuđuju da bilo šta zamere.

U njenom garderoberu, kao i na javnim pojavljivanjima preovladavaju elegantne haljine, blejzeri, kaputi, kao i visoke potpetice.

S obzirom na takav način odevanja, retko ko bi mogao da je zamisli odevenu u farmerke.

Međutim, urednica američkog Voga je otkrila da farmerke rado bira i voli da nosi. Ali, nikad ih ne nosi u sledećim prilikama:

- prilikom posete Bakingemske palate i Bele kuće, kao i ostalim mestima na kojima je džins nepoželjan a to bi značilo da farmerke nikada ne treba nositi prilikom poseta predsednicima država i kraljevskim porodicama, formalnim poslovnim ili porodičnim prilikama

- džins ne smete da nositi u situaciji kad treba da upoznate roditelje svog izabranika (šta da radimo ako je baš prvi susret sa potencijalnim svekrom i svekrvom planiran na nekom izletu, u prirodi ili na sportskoj manifestaciji? Ana savetuje da pantalone i te kako dolaze u obzir, ali odaberite neki opušteni model širih nogavica ili suknju-pantalone u zavisnosti od svoje figure).

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar