13°C

Beograd

DEVOJKE SPREMITE SE: Ove frizure biće HIT ove jeseni! (FOTO)
Dolaskom jeseni, svima nam se javlja želja za promenom, koju je najlakše realizovati povremenom promenom frizure. Kako bismo ove jeseni zasijale u punom sjaju, odabrali smo neke od najzanimljivijih frizura sa Njujorške nedelje mode, koje ćemo sa uživanjem nositi ove jeseni.

Zalizani rep

Ralph Laurenovu kolekciju definitivno je inspirisala klasika 20-ih godina, prošlog veka. Pored kolekcije u klasičnom duhu, modeli su nosili i frizure, koje su besprekorno ispratile celu priču. Lepota jednostavnosti posebno je vidljiva u klasičnom zalizanom repu, koji nikad ne izlazi iz mode. Besprekorna frizura u kojoj je sve na svom mestu savršen je odabir kako za dnevne, tako i za večernje prilike.ž

Šiške

Amy Smilovic je nareviji modne kuće Tibi, ponovo otvorila vrata šiškama, frizuri, koju je svaka od nas poželela da ima barem jednom, ali je zbog teškoće održavanja ubrzo odustala. Ipak ova chic frizura zaista predstavlja nešto primetniju promenu, uokviruje lice i izgleda veoma chic i otmeno. Još jedna prednost je što se ove jeseni nose messy šiške, kojima ne morate posvetiti svu svoju pažnju.

Uredan razdeljak na sredini

Sndra Lak je na svojoj reviji spojila nespojivo, dok se, bar kada je frizura u pitanju odlučila za jednostavnost. Perfektno podeljen razdeljak na sredini glave zaista ističe crte lica na poseban način, posebno ako imate četvrtast oblik lica, ili simetrično lice. Iako je reč o veoma jednostavnoj frizuri, njena prefinjenost je često čini prvim odabirom, kada je u pitanju frizura za posebne prilike.

Zalizana punđa

Kao i uvek, Oscar de la Renta svojom kolekcijom u prvi plan ističe ženstvenost i eleganciju, a kao krunu svojoj kolekciji odabrao je suptilnu i elegantnu, besprekorno sređenu punđu. Iako važi za instant frizuru, ova punđa može biti besprekoran saveznik vašeg večernjeg, elegantnog look-a.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto: Instagram/kristin_ess

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar