13°C

Beograd

U SVAĐI STE SA KOSOM? Ovo su praktične frizure za taj period! (FOTO)
Užurbani način života koji krije mali milion obaveza često nam ne dopušta dovoljno vremena za stilizovanje kose. Ipak, kosa je segment za koji volimo da je uredan i postojan, ali i atraktivan stoga u danima kada pramenovi jednostavno otkažu poslušnost, valja se okrenuti jednostavnim i praktičnim frizurama koje izgledaju odlično.

Sigurni smo kako vam se često dogodi 'bad hair' dan, odnosno dan kada kosa uz sve napore jednostavno ne izgleda dobro. No, očajavanju zapravo mesta nema jer postoji velik broj divnih frizura koje su kao stvorene za spomenute dane. Raspuštena kosa ili valovi bez imalo razmišljanja neke su od najlepših frizura, ali podignuta kosa takođe ima svoje čari jer otvara lice te naglasak stavlja na konture i lepotu kože. Frizura s kojom apsolutno nikada ne možete pogrešiti je rep i to onaj niski. Ova frizura neizmerno je ženstvena, jednostavna i krajnje brza za izvesti, a želite li svemu podariti dodatnu stilsku notu, rep možete ukrasiti omiljenom maramom ili zanimljivom gumicom. Isto pravilo važi i za još jednu omiljenu frizuru, a to je punđa. Bilo da se odučite za visoku ili nisku, izvucite nekoliko pramenova kako biste uokvirili lice i vaša frizura je gotova u nekoliko trenutaka. S druge strane, omiljene pletenice zahtevaju nešto više znanja i spretnosti, ali postoje jednostavne opcije koje ćete već nakon drugog pokušaja sigurno besprekorno izvesti, a sve uvek možete ukrasiti popularnim ukosnicama ili rajfom za kosu. Rajf se ove sezone vraća na velika vrata i odličan je kada želite zadržati raspuštenu kosu, ali nemate vremena za detaljnije feniranje ili peglanje.

Sve navedene frizure lagane su za napraviti, šarmantne i upečatljive, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko Instagram inspiracija s čijim odabirom ne možete pogrešiti.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar