33°C

Beograd

FRIZURA KOJA ĆE VLADATI 2020. Možda i vama dobro stoji. POGLEDAJTE! (FOTO)

Kako tvrde frizeri širom sveta, bob frizura stoji svim ženama. Od obilka lica zavisi da li ćemo nositi ravno ošišani ili stepenasti bob, koje dužine, talasasti ili ravan, s razdeljkom na sredini ili sa strane.

Ova frizura uvek deluje uredno, čak i bez dugog stilizovanja pred ogledalom! Da li je moguće da će tu čarobnu frizuru koja vlada već nekoliko godina neko "svrgnuti sa trona"? I hoće i neće, recimo to tako.

Naravno da je bob tokom godina popularnosti evoluirao u mnogim smerovima - pa smo imali WOB-a, wave iodnosno talasasti bob. Ili pak lob-a dužeg, "long" bob-a? Bilo kako bilo, koji god da vam je prirastao srcu, sledeće godine vas čeka zaokret jer dolazi pob! Na engleskom - pony bob. U prevodu - bob sa šiškama.

Koje su mu prednosti?

Pa šiške kao kod devojčice će vas odmah podmladiti za nekoliko godina. Setite se samo Sofi Marso u filmu 'La Boum'! Ili Odri Tatu. Trenutno ga nosi pevačica Gven Stefani!

Kako stilizovati pony bob?

Pony bob je savršen ako nosite ravno sečeni i kratki bob. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela poput nežne zavese čine ovu frizuru primamljivom.

Laganiji, stanjeni slojevi na vrhu daće joj volumen i sprečiće da frizura ne deluje kruto i strogo.

ŽENA ZVANA HRABROST Bez muža podiže 11 dece

Prednost poba?

Kao i kod mnogih njegovih prethodnika stoji skoro svima. Tanka kosa će dobiti na dodatnom volumenu dok će teška kosa debele vlasi delovati lakše i manje kompaktno, jedino u tom slučaju šiške ne smeju biti sasvim ravno ošišane.

Izvor: Kurir

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar