25°C

Beograd

SAVRŠENA MIDI SUKNJA: Ženstvenost na prvom mestu (FOTO)

Midi suknja predstavlja jedan od nezaobilaznih komada koje morate posedovati ove sezone u garderoberu.

Ako ste poželeli da ovog proleća izgledate ženstvenije nego inače, evo rešenja za vas. Ono što je karakteristično za midi suknje je njihov kroj. Naime, one zbog toga pristaju svakoj figuri, a možete ih kombinovati sa različitim stvarima poput košulje, majice, topa ili laganog džempera. Takođe idu i uz više vrsta obuće kao što su baletanke, patike ili elegantne visoke potpetice.

Suknju srednje dužine možete nositi u svakoj prilici. Upravo zbog svoje dužine, midi suknju možete nositi i na poslovnim i formalnim ili privatnim dešavanjima. Iako smo naveli da ova vrsta suknje odgovara gotovo svakoj figuri, moramo pomenuti da postoje uže midi suknje, koje se uglavnom nose kako bi se istakle obline. Ukoliko želite da stvorite iluziju oblina, prava stvar za vas je midi suknja koja se širi od struka, naniže i opušteno pada.

Važno je da vam suknja bude interesantnog dezena, asimetričnih krojeva, od tila, naborana, sa karnerima ili šlicevima, kako ne biste odavali utisak da ste pozajmile bakinu suknju. Gledajte da je kombinujete sa jednobojnim majicama svedene forme, bez upadljivih detalja.

Sa ovim savetima spremne ste za moderno uživanje u proleću.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/mediamarmalade/LexWhatWear/valelavale/BuyDotExpress

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar